OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en kock som är en naturlig lagspelare med genuint matintresse.
För rätt person erbjuder vi en spännande tjänst där ingen dag är den andra lik. Köket är en central del av hotellet som servar hotellets alla gäster; från dagens lunch till kvällens bankett; från sportgänget till middagsgästen och konferensdeltagaren.
Som person är du stresstålig och serviceinriktad, och får en kick av att överträffa gästens och medarbetarnas förväntningar. Vi tror att du uppskattar en daglig variation, högt tempo och ser flexibilitet och ansvarstagande som ett par av dina styrkor.
Vi ser gärna att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet som kock och att du är en lagspelare.
Tjänsten är tillsvidare på heltid och börjar med provanställning.
Tjänsten beräknas tillträdas snarast, anpassning kan ske beroende på kandidat.
Oregelbundna arbetstider.
Lön enligt avtal.
Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!
Sökord: Quality Hotel & Resort Frösö Park, Quality hotell & Resort, Frösö Park, Frösö Park Hotell, Hotell Frösö Park, Hotell Frösön, Hotell, Kock, Restaurang, kök, Hotell Restaurang.
Kontaktpersoner på detta företaget
Linda Forslund, Kandidatansvarig
Hans-Olof Jonsson, Rekryteringskonsult Kornboden
070-681 32 70
Joel Eriksson, Konsultchef
063-194346
Christoffer Sjöstedt,
Joel Eriksson, Konsultchef
Joel Eriksson, Kandidatansvarig
063-194346
Robert Nilsen,
063-19 43 30
Camilla Enarsson, Konsultchef
063-19 43 30
Linda Forslund, Kandidatansvarig
019-689 01 32
Jens Olsson, Rekryteringskonsult
060-7890501