OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Strax söder om korsvägen, på gränsen mellan Göteborg och Mölndal
ligger den numera stadsdelen Krokslätts Fabriker. Från början
uppfördes detta som en textilfabrik av Mölnlycke Väfveriaktiebolag och
expanderades till en komplett textilindustri runt år 1915. Intill dåvarande
fabriksområde byggs nu bostadsområden, företagslokaler och hotell: Quality Hotel The Weaver.
Namnet Quality Hotel The Weaver syftar tillbaka på väveri-verksamheten och tillkom genom en namntävling som hölls på sociala medier under hösten 2018. Namnet har både en lokal och historisk association till Krokslätts fabriker. Med de 21 våningar höga byggnaden i Mölndal får hotellet en magisk utsikt åt alla väderstreck. Totalt 369 rum kommer hotellet bestå av, varav 167 rum för familjer på 4 personer och 17 rum för familjer på 6 personer.
Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?
INFORMATION OM HOTELLET/ARBETSPLATSEN
I mars 2022 öppnade vi fantastiska Quality Hotel The Weaver. Det storslagna hotellet består av 21 magiska våningar fyllda med 370 hotellrum, restaurang, bar, gym samt en stor konferens- och kongressanläggning. Du hittar Quality Hotel The Weaver en bit söder om Korsvägen, på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. Spårvagnen tar dig från hotellet till Korsvägen och Liseberg på endast 8 minuter. Förutom trendiga hotellrum, gym och restaurang hittar du även stora konferens- och kongressalar, där det självklart serveras glass och popcorn.
Just nu söker vi en driven souschef, en stark ledare i den dagliga driften med öga för kvalité, detaljer och upplevelser. Du drivs av samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!
Som souschefär du ansvarig för driften, kvalitén, servicen och leveransen på hotellets kök. Du har ett nära samrbete med kökets ledare och rapporterar till kökschefen.
Vem är du?
Vi söker dig som ha erfarenheten av att leda ett kök med , samtidigt också har drivet att vara med och utveckla hotellet och sätta The Weaver på den kulinariska kartan.
Du är duktig på siffror och kan efterleva våra ekonomiska måltal och har förmågan att analysera dem. Du kan jobba och planera med långa ledtider men också parera för det som kommer tätt inpå.
Du har planering och har framförhållning som ditt personliga signum vilket kommer krävas på The Weaver där varje dag har olika och nya utmaningar att erbjuda. Du är modig och en passionerat dålig förlorare som inte ger dig förens jobbet är gjort till önskat resultat.
Delar av dina ansvarsområde:
• Utbildning & vidareutveckling av personal.
• Daglig ledning av kökets matproducerande områden samt disk.
• I samråd med kökschef sätta rutiner för avdelningen och se till att de efterlevs.
• Ansvarar och verkar för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra såväl på den egna avdelningen som mellan avdelningar.
• Aktivt arbeta för att främja en god feedbackkultur.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Tillsammans med kökschef säkerställa prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet. Inköp inom ramen för godkänd budget. Användande av menu engineering.
• Tillsammans med Meeting & Event medverka vid försäljning till kund.
Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.
Vad väntar du på?!