Regionchef

Arbetsbeskrivning

Livsmedelsverket är den statliga centrala myndigheten för frågor som gäller livsmedel inklusive dricksvatten.Livsmedelsverket ska i konsumenternas intresse verka för säkra livsmedel av hög kvalitet, redlighet i livsmedelshanteringen och bra matvanor.På Livsmedelsverket i Uppsala arbetar ca 330 personer.Ytterligare ca 200 medarbetare återfinns på slakterier, köttanläggningar och gränskontrollerna runt om i vårt land.Livsmedelsverket har som mål att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla Se även www.slv.se

Livsmedelsverkets enhet för köttillsyn söker Regionchef
till region Östra Götaland

Arbetsuppgifter
Att vara regionchef innebär att du
.ansvarar för den offentliga kontrollen på köttområdet
.i samarbete med medarbetarna formulerar mål och planerar verksamheten
.leder och följer upp verksamheten
.har personalansvaret för ca 30 medarbetare som är placerade på slakterier och andra köttanläggningar i regionen.
.har budgetansvar
.ingår i ledningsgruppen på enheten för köttillsyn

Kvalifikationer
Vi vill ha en chef med mycket goda ledaregenskaper och förmåga att utveckla och driva verksamhet och ledarskap.Vi förutsätter att du har erfarenheter av personalledning och kunskaper om livsmedelskontroll.Du förutsätts också ha helhetssyn och förmåga att formulera mål, planera, prioritera, samordna och följa upp verksamheten.Du har lämplig akademisk examen, gärna veterinär.I arbetet ingår en del resor.

Upplysningar

Ansökan

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Livsmedelsverket
  • 0 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 4 juni 2008
  • Ansök senast: 23 juni 2008

Besöksadress

Hamnesplanaden
None

Postadress

Box 622
UPPSALA, 75126

Liknande jobb


Verksamhetskoordinator

Verksamhetskoordinator

3 oktober 2024

2 oktober 2024

Projektkoordinator

24 september 2024