Rekrytering: Kökschef, Souschef, Hovmästare

Arbetsbeskrivning

Säfsen Resort AB är en upplevelsedestination i Dalarna med verksamhet året runt. I Säfsens alpina centrum finns 45 nedfarter, 6 liftar, 115 kilometer skidspår och med ett omfattande utbud av snöaktiviteter. Under barmarkssäsongen erbjuder Säfsen massor av naturnära upplevelser i form av 360 km MTB-, kanot-, rid och vandringsleder, jaktmark och sportfiske. Säfsen erbjuder konferensmöjligheter för upp till 400 personer, 1300 bäddar i timmerstugor samt mat och dryck i restauranger med innovativa och ambitiösa kök. Företaget har 55 årsanställda och en omsättning på 55 Msek. Anläggningen tilldelades 2006 priset för årets företag i Ludvika kommun och kvalitetsutmärkelsen "Naturens Bästa" Säfsen söker för sin fortsatta utveckling följande tjänster för fasta anställningar. Kökschef Du ansvarar för kökets alla områden med personal, inköp, menyplanering samt driften i sin helhet. Det gäller att vara en framåt och iderik ledare med ambitionen att laga vällagad, svensk krogmat med stor vikt på lokala råvaror och vilt. Huvudrestaurangen Hyttan Kök&Bar har ett brett utbud såsom temakvällar för barnen, en ambitiös a la carte samt riktiga matupplevelser för konferensgästerna som bara blir fler och fler. Personen vi söker ska ha flerårig erfarenhet inom kök, gärna som kökschef. Stor vikt läggs på din sociala kompetens och ledarstil och självklart är det en fördel om du uppskattar ett liv nära naturen med dess utbud. Att uppskatta att arbeta med service och människor är en självklar del i ditt yrke. Souschef Du har ett stort ansvar i kökets drift och med ett nära samarbete med köksmästaren. Dina arbetsuppgifter består av att leda kökets medarbetare och se till att kvalitetssäkring och lagarbete efterföljs. Personen vi söker ska ha minst fem års erfarenhet som kock, gärna som souschef. Du har viljan och kunskapen att bidra till ett gott samarbete med hög ambitionsnivå. Serviceanda och ett gott lagarbete är saker som passar in på dig. Hovmästare Du är ansiktet utåt mot gästerna i Hyttan Kök&Bar och brinner för service och värdskap på en nivå utöver det vanliga. Att kunna tillgodose gästens önskemål samtidigt som att leda och entusiasmera personalen ingår i dina arbetsuppgifter. Det krävs ett gott ordningssinne och kunskapen att organisera den löpande driften som består av temakvällar, konferensmiddagar och evenemang av olika slag. Personen vi söker brinner för serviceyrket och uppskattar kontakten med människor. Din bakgrund består av flerårig erfarenhet inom restaurangvärlden, gärna som hovmästare. Förhoppningsvis uppskattar du utomhusaktiviteter och har viljan att flytta till en mindre ort. Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Israelsson

Ulrika Franzen Körlof

Cathrine Kolberg

Douglas Lundgren

Christian Forsberg

Kasper Höglind

Fredrik Scander

Marie-Louise Stolpe

Mattias Olsson

Amina Bettach

Sammanfattning

  • Arbetsplats: RestaurangAssistans
  • 3 platser
  • Heltid
  • Publicerat: 13 oktober 2006
  • Ansök senast: 12 november 2006

Besöksadress

Frejgatan 39
None

Postadress

TULEGATAN 55 BV
Stockholm, 11353

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010