OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Restaurang Artic finns i Braås och är en personalrestaurang på Volvo. Vi serverar ca 300 lunchgäster och 150 frukost samt en del catering.
Vår mission är att skapa smakupplevelser! Därför söker vi en driven och erfaren kock som tillsammans med enhetens fantastiska team vill hjälpa till att vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och kunskap för mat tar vi för given, du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.
Vi vill att du har några års yrkesvana från både à la carte- och lunchmatlagning och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt.
Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs att arbeta i team och är ansvarstagande. Egenkontroll och HACCP är en självklarhet för dig. Då vi arbetar i ett öppet kök är det viktigt att du tycker om att ha gästkontakt. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift, och du har datavana.
Arbetsuppgifter:
• Daglig lunchproduktion
• Menyplanering tillsammans med köksmästaren
• Inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Lager, råvaruhantering samt inventering
• Egenkontroll
Arbetstid: 40 tim/vecka, måndag-fredag
Tillträde: Enligt överenskommelse
Har du frågor kontakta restaurangchef Per Gustavsson 0470-77 96 01,
0708-59 20 63 alt. restauranggruppchef Kristina Hjalmarsson 0725-10 27 12.
Facklig förtroendeman är Margareta Granda-Berg, HRF, tel. 08-470 72 81,
070-329 81 12.
Välkommen med din ansökan senast 2013-08-30.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts snarast.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot