OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
He/she who can perform following duties effectively; recruiting and managing employees, overseeing operations, handling customer complaints, and generating financial reports. Other important aspects of a Restaurant Manager's duties are to ensure health and safety regulations and manage inventory. Keeping in mind the business activities, Profit and loss. Should have some HR experiance and Business administration qualification.
recruiting, managing employees, overseeing operations, handling customer complaints, and generating financial reports. health and safety regulations and manage inventory. Profit and loss, Human Resource Management
Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs med om McDonald’s som arbetsgivare på https://www.mcdonalds.com/se/s... eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.
Kontaktpersoner på detta företaget
Linnea Lidmo, Restaurangchef
0152- 10861
Nina E, Rekryteringsansvarig
Onur Cabuk, Restaurangchef
Peter Högstedt, Restaurangchef
tidian seck, Restaurangchef
08-841218
Johanna Biarner, Supervisor
Robert Furuvald, Restaurangchef
08-57030309
Max Hedin,
Katarina Ropponen, Restaurangchef
Casper Johansson,