OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Etage är en del av SSP s verksamhet på Arlanda flygplats. Matsalen rymmer c:a 100 gäster som ges möjlighet till vår a la carte meny. Då våra gäster är på resande fot är det viktigt att vara kvick och noggrann vid spisen. Köket serverar även 80-100 dagens rätt och det krävs mycket stort kunnande i husmanskost för att smidigt kunna röra sig i tjänsten. Praktisk intervju kommer att tillämpas. Tjänsterna är tillsvidare heltid med arbetstid både dag, kväll och helger. Vi söker dig som har gymnasial kock- och restaurangutbildning och minst två års erfarenhet av kockyrket. För att känna dig bekväm i tjänsten krävs avklarad livsmedelsteknisk utbildning. Som person är du ambitiös, drivande och självgående. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Naturligtvis är du bra på att samarbeta, har passion för kvalitet och brinner för att laga mat. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. För sökande som 1:e Kock krävs även kunnande i HACCP, god datorvana och god arbetsledning. Schemaplanering, varubeställning, kvalitetskontroll och fakturakontering är en del av 1:e Kockens arbetsuppgifter och rapportering sker till köksmästare. Inom SSP arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret. Observera att intervjuer sker löpande och att tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.
Kontaktpersoner på detta företaget
Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen
Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom
Iveta Dugas
Patrik Lindholm
Assi Pasic