OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Belägen 104 meter över marken, på toppen av Skatteskrapan, ligger restaurang Himlen. På Himlen är matupplevelsen och utsikten i fokus. Välkommen upp!
Jobbtitel: Souschef/Juniorköksmästare
Var: Södermalm, Stockholm
Hos: Restaurang Himlen
Beskrivning av företaget: Belägen 104 meter över marken, på toppen av Skatteskrapan, ligger restaurang Himlen. På Himlen är matupplevelsen och utsikten i fokus. Välkommen upp!
Vem söker vi: Du som jobbat minst 5 år som kock på liknande restauranger och är mogen för att ta steget upp. Du ska ha ledaregenskaper, kunna peppa arbetsgruppen, sinne för ordning och reda, förstå vikten av restaurangekonomi och vara duktig på klassisk svensk/fransk matlagning.
Arbetsuppgifter: Arbeta i köket i service samt i nära samarbete med köksmästare och kökschef. Delvis ansvara för den dagliga driften i köket. Ha hand om vissa beställningar och att se till att övrig kökspersonal trivs och arbetar mot samma mål
Kvalifikationer: 5 års erfarenhet som kock på restaurang med liknande inrikting. Gärna erfarenhet som souschef eller ansvarig. Kunskaper i ekonomi är meriterande.
Anställning: Heltid
Arbetstid: Schemalagd arbetstid
Lön: Enligt överenskommelse.
Kontaktperson:
Joakim Haglund