Restaurang Himlen söker Souschef/Juniorköksmästare

Arbetsbeskrivning

Belägen 104 meter över marken, på toppen av Skatteskrapan, ligger restaurang Himlen. På Himlen är matupplevelsen och utsikten i fokus. Välkommen upp!

Jobbtitel: Souschef/Juniorköksmästare

Var: Södermalm, Stockholm

Hos: Restaurang Himlen

Beskrivning av företaget: Belägen 104 meter över marken, på toppen av Skatteskrapan, ligger restaurang Himlen. På Himlen är matupplevelsen och utsikten i fokus. Välkommen upp!

Vem söker vi: Du som jobbat minst 5 år som kock på liknande restauranger och är mogen för att ta steget upp. Du ska ha ledaregenskaper, kunna peppa arbetsgruppen, sinne för ordning och reda, förstå vikten av restaurangekonomi och vara duktig på klassisk svensk/fransk matlagning. 

Arbetsuppgifter: Arbeta i köket i service samt i nära samarbete med köksmästare och kökschef. Delvis ansvara för den dagliga driften i köket. Ha hand om vissa beställningar och att se till att övrig kökspersonal trivs och arbetar mot samma mål

Kvalifikationer: 5 års erfarenhet som kock på restaurang med liknande inrikting. Gärna erfarenhet som souschef eller ansvarig. Kunskaper i ekonomi är meriterande. 

Anställning: Heltid

Arbetstid: Schemalagd arbetstid

Lön: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson:
Joakim Haglund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Restaurang Himlen Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid -
  • Publicerat: 7 oktober 2016

Besöksadress

Götgatan 78
None

Postadress

Götgatan 78
Stockholm, 11830

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024