OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
.
Hotel Malmköping med restaurang Hjorten & Gösen söker nu dig som vill vara med och fortsätta vidareutveckla köket i vår restaurang.
Vilka är vi?
Vi erbjuder en avslappnad restaurang för våra gäster, där råvarorna som serveras reflekterar mycket av vad Sörmland har att erbjuda. Då vi ligger i "Hjärtat av Sörmland" är det inte långt till de lokala producenterna. Vår alldeles egna stolthet är nötkött från kreatur uppväxta och uppfödda på vår ägares egen "KRAV"-märkta gård, Sofielunds Gård. Allt nötkött som serveras i vår restaurang är alltså speciellt utvalt för oss och vi ser till att ta vara på alla delar av djuret. Vår restaurang rymmer ca 80 personer.
Vad ska du göra?
Vi är ett litet team som samarbetar över gränserna och den största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning. Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerad mat och främst med vårt eget kreatur från Sofielunds gård.
Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att köket har den bemanning som krävs för att gästerna ska betjänas i enlighet med vårt kvalitetskrav och ekonomiska tänkande. Det innebär bland annat att inköp av mat och planering av maträtter sker i en god balans mellan kvalitet och pris och att personal finns i erforderlig utsträckning samtidigt som effektivitet i arbetet upprätthålls så att personalkostnaderna begränsas. Vidare har du särskilt ansvar för att regler och riktlinjer för renhållning i köksutrymmena upprätthålls. I befattningen som köksmästare ingår att verka för ständiga förbättringar i enlighet med företagets mål och visioner.
Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till hotellchefen.
Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är heltid och innefattar även vissa kvällar och helger
Vem är du
Du som söker har en gedigen erfarenhet av att leda det praktiska köksarbetet. Planering och köksekonomi är din hemmaplan. Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande;
* Kockerfarenhet
* Erfarenhet av personalansvar
* Erfarenhet av arbetsfördelning och schemaläggning
* Matkunskap
* Uppläggning av mat till fest och vardag
* Goda kunskaper om lagar och krav inom restaurang
Som person är du engagerarad, prestigelös och ansvarsfull samt trygg i din roll som ledare.
Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Hotel Malmköping med Jefferson Wells. Vid frågor om tjänsten, kontakta Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt marie.gutke@jeffersonwells.se