Restaurang Lingon i Stockholm söker köksmästare

Arbetsbeskrivning

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser




Restaurang Lingon är en av Fazers enheter som ligger på Kungsholmen i Stockholm. Verksamheten består av lunchservering för cirka 550 lunchgäster per dag och intern catering med tillhörande kiosk/café och drivs måndag-fredag. Kvällsarrangemang och helgaktiviteter kan förekomma.

Vår mission är att skapa smakupplevelser! Därför söker vi en utåtriktad, driven och erfaren köksmästare som tillsammans med enhetens restaurangchef och medarbetare vill vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och din kunskap för mat tar vi för given, du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.

Våra förväntningar på dig:
Vi vill att du har flera års erfarenhet som köksmästare, gärna från verksamheter med både à la carte och lunchmatlagning i stor skala. Du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även mycket god datavana.

Som person har du goda ledaregenskaper och stor förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av måltidsutbudet och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du är en utåtriktad, självständig och nytänkande person med ett gediget intresse för mat och dryck.

Arbetsuppgifter:

• Huvudansvar för all matlagning (från grunden med färska råvaror), brödbakning
• Menyplanering, utveckling av hemlagat cafésortiment
• Budgetering i samråd med restaurangchef
• Personalansvar för samtliga medarbetare i köket, personalplanering
• Huvudansvar för inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Huvudansvar för lager, råvaruhantering samt inventering
• Huvudansvar för egenkontroll

Arbetstid: 40 tim/ vecka, måndag-fredag (kvällsarbete kan förekomma)
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.

Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Restauranggruppchef, Anna Hederström 072-720 2076


Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen.
Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, tel 070-598 73 06
e-post: lotta.n.backstrom@fazer.com

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten tillsätts så snart det går.
Sista ansökningsdag: snarast dock senast 2014-09-15

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid, tillsvidare -
  • Publicerat: 22 augusti 2014

Besöksadress

Lindhagensgatan 120
None

Postadress

Lindhagensgatan 120
Stockholm, 10425

Liknande jobb


Köksmästare

27 november 2024

26 november 2024

Hotell Hallstaberget söker köksmästare

25 november 2024

21 november 2024