OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Restaurang Morellen är en öppen företagsrestaurang belägen i Uppsala Business Park/Fyrislund. Restaurangen serverar ca 500 lunch/dag. Övrig verksamhet är catering, fika, festvåningsbeställningar etc. Vi söker nu en 1:e kock.
Vi söker dig som tillsammans med vår kökschef vill utveckla verksamheten från en trevlig lunchrestaurang till en modern, attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus för såväl företag som privatpersoner.
I tjänsten ingår daglig drift och sedvanliga uppgifter som att vara ledare i köket.
Våra förväntningar på dig som person:
- Ansvarstagande och självgående
- Tycker egenkontroll och livsmedelsäkerhet är viktigt
- Hög känsla för kvalitet och hemlagade måltider
- Hög social kompetens
- Hög förmåga att mot kunder och kollegor ge utmärkt service
Kvalifikationer
- Minst 5 års branschvana i ledande befattning restaurang/storhushåll
- HACCP-utbildad
- God datavana – kan hantera Microsoft Office
- Goda referenser
- Du måste kunna uttrycka dig väl i svenska, i såväl tal som i skrift.
Våra gäster betyder allt för oss!
Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. En positiv attityd, ett genuint matintresse samt en stor känsla för att ge excellent service till våra gäster är ett krav.
Arbetstid: 40 timmar i veckan
Helg- och kvällsarbete kan förekomma.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Köksmästare Niclas Sjölund, 018-15 55 30
Facklig förtroendeman för HRF är Margareta Granda-Berg, 08-470 72 81, mobil 070-329 81 12.
Vi tillämpar löpande urval.
Sista ansökningsdag: 2013-07-31
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot