OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.
Vi skapar smakupplevelser
Restaurang Morellen är en företagsrestaurang beläget i Uppsala Business Park/Fyrislund. Restaurangen serverar cirka 500 lunch per dag och levererar ytterligare runt 700 dagligen till systerrestaurangerna SGU och Blå korset. Övrig verksamhet är catering, fika, festvåningsbeställningar etc.
Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla restaurangverksamheten till en modern, attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus för såväl företag som privatpersoner.
I tjänsten ingår daglig drift och sedvanliga arbetsuppgifter som kock i köket.
Våra förväntningar på dig som person
• Ansvarstagande och självgående
• Tycker egenkontroll och livsmedelsäkerhet är viktigt
• Hög känsla för kvalitet och hemlagade måltider
• Hög social kompetens
• Stresstålig
• Hög förmåga att ge utmärkt service till kunder och kollegor
Kvalifikationer
• Minst 5 års branschvana
• HACCP-utbildad
• Goda referenser
• Du måste kunna uttrycka dig väl i svenska, i såväl tal som i skrift.
Våra gäster betyder allt för oss!
Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. En positiv attityd, ett genuint matintresse samt stor känsla för att ge utmärkt service till våra gäster är ett krav.
Arbetstid: 40 timmar i veckan
Helg och kvällsarbete kan förekomma.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Köksmästare Niclas Sjölund 018-15 55 30
Vi tillämpar löpande urval.
Sista ansökningsdag: 2014-08-01
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot