OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Restaurang Morellen är en företagsrestaurang belägen i Uppsala Business Park / Fyrislund. Restaurangen serverar cirka 500 lunch dagligen och levererar cirka 700 luncher per dag. Övrig verksamhet är catering, fika, festvåningsbeställningar etc.
Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla restaurangverksamheten till en modern, attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus för såväl företag som privatpersoner.
I tjänsten ingår daglig drift och sedvanliga arbetsuppgifter som kock i köket.
Våra förväntningar på dig som person:
- Du är ansvarstagande och självgående
- Tycker egenkontroll och livsmedelsäkerhet är viktigt
- Hög känsla för kvalitet och hemlagade måltider
- Hög social kompetens
- Stresstålig
- Hög förmåga att mot kunder och kollegor ge utmärkt service
Kvalifikationer
- Minst 5 års branschvana
- HACCP utbildad
- Goda referenser
- Du måste kunna uttrycka dig väl i svenska, i såväl tal som i skrift.
Våra gäster betyder allt för oss!
Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. En positiv attityd, ett genuint matintresse samt stor känsla för att ge excellent service till våra gäster är ett krav.
Arbetstid: 40 timmar i veckan
Helg och kvällsarbete kan förekomma.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Niclas Sjölund 018-15 55 30, köksmästare
Vi tillämpar löpande urval.
Sista ansökningsdag: 2014-03-16
Placeringsort: Uppsala
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot