OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Belägen på en av Stockholms mest attraktiva och centrala adresser ligger Pas d'Art – en kreativ oas mitt i hjärtat av Bibliotekstan. Pas d’Art är en lokal mötesplats med en internationell känsla där gästen kan avnjuta både lunch och middag, samt sluta upp för en drink i cocktailbaren.
Restaurangens utformning och inredning är signerad Martin Brudnizki. Martin står bakom klassiker som Flaggsviten på Grand Hôtel samt världskända Annabel’s och The Ivy Chelsea Garden i London.
Restaurangen levererar ett kreativt och unikt kök – fransk inspiration i botten tolkad men med svenska råvaror. I augusti öppnar vi återigen upp vår efterfrågade frukost och Café Gourmand vilket skapar ett fantastiskt flöde av gäster genom hela dygnet och en krog med en internationell puls.
Vi söker nu nya stjärnor för att utöka vårt köksteam på Pas D´art där vi siktar på att höja vår produkt och upplevelsen för våra gäster ytterligare.
Vi söker en engagerad och ambitiös souschef som älskar att laga förstklassig mat och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Leda och utveckla dina kollegor på skiftet
- Delaktig i menyskrivning
Du som söker har/är:
- Utbildning inom och/eller minst 5 års erfarenhet som kock
- Arbetat 1-2 år som Souschef
- En motiverande ledare
- Bra servicekänsla och en genuin vilja att överträffa gästers och de anställdas förväntningar
Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
5 års erfarenhet eller mer