OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Beskrivning
Vi söker kock, kallskänka och deltids restaurangbiträde sommarsäsongen 2020
Vi söker er som har yrkeserfarenhet/utbildning och kan jobba självständigt under sommarsäsongen med början i maj och juni då det mest är helger, heltid under juli och augusti och helger igen i september.
Skepparstugan är ett smultronställe i Steninge där vi blandar temakvällar, bufféer och à la carte servering under sommarmånaderna.
Tjänster
Kock
Vi söker en kock som kan jobba självständigt på en genuin sommarkrog. Vi tillagar det mesta från grunden till vår à la carte, catering och beställningar. Du är van att jobba i ett högt tempo och är noggrann och ansvarsfull. Du levererad hög kvalitet och är positiv och trevlig.
Kallskänka
Du kommer att tillaga och lägga upp förrätter och desserter samt göra dippsåser, sallader mm till våra populära temakvällar. Vi ser gärna att du kan baka lite till vårt cafe. Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning och bak.
Servering
Vi söker en glad, positiv och serviceinriktad person som har serveringsvana. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av a la carte servering och kassahantering.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet/utbildning och kan jobba självständigt.
Minimiålder 18 år
Skicka in ett personligt brev med foto och cv.
Villkor
Kollektivavtal finns och lön enligt överenskommelse.
Restaurang Skepparstugan är ett klassiskt smultronställe för såväl lokala som tillresande varje sommar. Restaurangen är mysigt inredd och du välkomnas i dörren av hovmästaren eller någon av familjen Jonsson som äger stället sedan 1994. Lyser solen så erbjudes gästerna att sitta på något av utedäcken eller i den vacker inbäddade trädgårdsserveringen. Maten är vällagad och erbjuds a la carte de flesta kvällar, vissa kvällar är temat räkfrossa som alltid är en höjdpunkt.