OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mat är viktigt på riktigt. På PROTOS utvecklar vi livsmedel som är bra för både människa och miljö. För oss är det en självklarhet att mat ska smaka bra, vara näringsrik och framtagen med så liten resurspåverkan som möjligt.
Vi har fördjupat arbetet inom lokal och hållbar köttproduktion. Dessutom utvecklar vi ett helt nytt sortiment av proteinrika, vegetariska livsmedel. Vi tror på både animaliska och vegetariska proteiner - det bästa av två världar.
På Gotland i Visby finns vår stora och moderna anläggning för livsmedelsproduktion. Här förädlar och utvecklar vi alla våra livsmedel. Tack vare de korta avstånden på Gotland och den täta kontakten med lantbrukare på ön, har vi full kontroll på alla steg i livsmedelsproduktionen, från jord till bord. Vi arbetar långsiktigt med utveckling, kvalitet och hållbarhet. Vi har även kontor i Solna, vilket ger oss närhet till alla våra kunder och konsumenter - och inte minst - många bönder som vi börjat samarbeta med i mälardalen för att kunna arbeta lokalt och regionalt med olika matråvaror.
Vi anser därför att vi i vårt företag lyckats förena det bästa av båda världarna, en gedigen och kvalitativ verksamhet på Gotland och samtidigt närhet till Sveriges största stormarknad med många möjligheter till influenser, idéer och samarbeten.
Vi söker dig som vill jobba med gotländska råvaror tillsammans i ett team för att servera dagens lunchbuffé i vår restaurang på Lundbygatan men även catering & buffér runt om på ön. Allt från 3 rätters middagar till grillbufféer.
Vi lägger stor vikt vid er personlighet
Tjänsterna sträcker sig från 15/5–15/9 alternativt 15/6-15/8 eller överenskommelse.
B körkort krävs
Tjänster
Kock
Arbetsuppgifter:
Du tillsammans i teamet förbereder dagens lunch tillsammans med salladsbuffé, är även behjälplig i disk och kassa. Vi har ett öppet kök med köket ut och alla jobbar nära varandra för att hålla buffén ren och snygg.
Kallskänka/kassa
Arbetsuppgifter:
Förbereda salladsbuffén inför dagens lunch & catering, även jobb vid kassan i buffélinjen. Vi har öppet kök och alla jobbar nära varandra för att hålla buffén ren o snygg.
Disk
Arbetsuppgifter:
Ansvara för att diskavlämningen är ren o snygg och tillgänglig för våra gäster att ställa av sin disk. Även grovdisk ifrån köket. Vi arbetar tillsammans i team och alla hjälps åt.