OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är en nystartad restaurang under uppbyggnad, med beräknad invigning under Q3 2023.
Vi kommer att erbjuda matlagning enligt franska traditioner med exklusiva råvaror i säsong. Vår ambition är att skapa ett restaurangkoncept med hög personlig servicegrad och en positiv gästupplevelse i varje detalj.
Vi söker dig med god kunskap och genuint intresse för råvaror och matlagning, i kombination med ett personligt driv att utvecklas. och att utveckla andra. Du klarar av att jobba i ett högt tempo, är flexibel, kreativ och lösningsorienterad samt har en positiv inställning och ett glatt humör. Som person är du trygg i din roll, strukturerad, ordningsam och har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga. Du kommer att arbeta i ett team med höga ambitioner, god kunskapsnivå och lång erfarenhet. Som souschef är du en väsentlig del i att göra kundupplevelsen till något utöver det vanliga. Vi kommer att arbeta i en öppen miljö där vi är nära våra gäster, vilket ställer höga krav på social förmåga.