Restaurang söker Souschef.

Arbetsbeskrivning

Vi är en nystartad restaurang under uppbyggnad, med beräknad invigning under Q3 2023.
Vi kommer att erbjuda matlagning enligt franska traditioner med exklusiva råvaror i säsong. Vår ambition är att skapa ett restaurangkoncept med hög personlig servicegrad och en positiv gästupplevelse i varje detalj.
Vi söker dig med god kunskap och genuint intresse för råvaror och matlagning, i kombination med ett personligt driv att utvecklas. och att utveckla andra. Du klarar av att jobba i ett högt tempo, är flexibel, kreativ och lösningsorienterad samt har en positiv inställning och ett glatt humör. Som person är du trygg i din roll, strukturerad, ordningsam och har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga. Du kommer att arbeta i ett team med höga ambitioner, god kunskapsnivå och lång erfarenhet. Som souschef är du en väsentlig del i att göra kundupplevelsen till något utöver det vanliga. Vi kommer att arbeta i en öppen miljö där vi är nära våra gäster, vilket ställer höga krav på social förmåga.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Donburi
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 februari 2023
  • Ansök senast: 14 april 2023

Liknande jobb


Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024