Arbetsbeskrivning
Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
Quality Hotel™ är en del av Strawberry.
Nu söker vi dig som har några års bakgrund som servis och/eller bar och nu vill utvecklas vidare!
Som Restaurangansvarig / Supervisor har du ansvaret för att skapa unika gästupplevelser för restaurangens besökare samt leda teamet i att ge oförglömlig service. Vi ser att du har erfarenhet från branschen och att du har ett brinnande engagemang för människor samt ett stort intresse för mat och dryck.
Din positiva energi och ditt goda humör smittar av sig, du är initiativrik, kreativ och en riktig problemlösare. Du har goda samarbetsförmågor, är öppen och tar fullt ägarskap för gästernas totala hotellupplevelse, och inte bara ditt eget ansvarsområde, varje dag.
Tjänsten är förlagd till kvällar och helger – precis som det vanligtvis är när man arbetar på hotellrestaurang. Vill du bli en del av vår framtid på Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen? Gillar du att bli utmanad och vågar att utmana? Då kanske du är den vi söker.
Tjänsten inkluderar bland annat följande arbetsuppgifter:
• Operativt arbete där det förväntas att du är i drift större delen av din arbetsdag.
• Att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
• Leda och fördela arbetet samt schemalägga restaurang- och barpersonalen.
• Säkerställa bemanning samt hantera sjukanmälningar.
• Traditionellt serveringsarbete; försäljning och servering av mat och dryck till våra gäster.
• Ansvarar för både restaurang och bar.
• Ansvara för att hålla menyer, skyltar, priser och artiklar uppdaterade vilket kräver en viss datakunskap.
• Ansvarar för att ta emot och hantera bokningsförfrågningar.
• Att arbeta för ökad lönsamhet, hög kvalitet och för att nå avdelningens mål.
• Kontinuerligt följa upp gästnöjdheten.
• Inköp av dryck/material som behövs till driften samt evenemang som är bokade.
• Inventering varje månadsslut
Vid anställning presenteras en fullständig arbetsbeskrivning samt en översikt över mandat och förväntningar.
Vem är du?
• På Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen sätter vi stort fokus på ledarskapsförmåga och söker dig som är ansvarstagande, lyhörd och har lätt för att leda och samarbeta med andra inom hotellet.
• Du har minst 3 års erfarenhet inom restaurang och bar och minst 1 år som ansvarig.
• Du är snabb i benen, lättsam och tycker att service är det bästa som finns.
• Du är en engagerad och flexibel person med ett hjärta för service.
• Meriterande är om du arbetat på hotell innan, dock inget krav.
• Du pratar flytande svenska och engelska både i tal och skrift.
• Du är väl insatt i lagen om ansvarsfull alkoholhantering och har genomfört RUS-utbildning eller motsvarande.
Om tjänsten
Tjänsten är på 100% med tillämpad provanställning och tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så sök så snart du kan. Arbetstiden är förlagd efter restaurangens öppettider kvällstid och inkluderar helgarbete. Lön enligt överenskommelse. Hotellet har kollektivavtal med HRF.
Om oss
QUALITY HOTEL™ – For your moment.
Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger längs kajkanten på Eriksberg i de ombyggda varvshusen. Här möts Göteborgs gedigna historia med nutidens skandinaviska design på hotellet som har 259 rum, wellnessavdelning, à la carte restaurang, barer, takterrass och uteservering med härlig utsikt över älven. Vår konferensavdelning, Eriksbergshallen, är Göteborgs näst största konferens- och mässhall som tar emot upp till 2000 personer. Hos oss händer det saker högt och lågt , här finns en energi som är svår att hitta på "vanliga" hotell!