Restaurangansvarig

Arbetsbeskrivning

Lola Restaurang på Gotland söker Restaurangansvarig
Vi behöver dig med äkta arbetsglädje, vilja, engagemang och ett brinnande intresse för att skapa en genuin upplevelse för våra gäster. Vi behöver en doer som får mycket gjort och där mötet med våra gäster är viktigt för att säkerställa hög service. Hos oss får du fullt ansvar för kök, planering av meny, lägga beställningar, schemaläggning av personal, samt kassa-dagsavslut och ett stort inflytande över verksamhetens utveckling framåt. Allt detta i nära samarbete med Restaurangchef.
Om Lola Restaurang
Lola öppnade första gången sommaren 2021 och har sedan dess fått ett stort upptagningsområde från hela Gotland med mycket fina recensioner från våra besökare. Vi som driver restaurangen är vana entreprenörer som jobbar flitigt med utveckling av lokalen, att skapa en stark grafisk profil och att erbjuda något som andra restauranger i omgivningen inte gör. Vi kör gärna trubadur, DJ-kvällar, musik-quiz och även sportevent, här vill vi gärna att du kliver in och kommer med egna förslag på vad vi kan görta - vi ser inga begräsningar i vad vi kan erbjuda våra gäster. Vi är ännu i utvecklingsfas och hos oss får du möjlighet att vara med i restaurangens utveckling och tillsammans med medarbetare och ledning påverka restaurangens framväxt. Här ser vi också ett stort behov av att komplettera ledningsgruppen med dig som är en professionell matlagare, som kan hjälpa oss att utveckla köket!
Vi lagar idag en mix av nyskapande á la carte, traditionell husman och pizza, men här är vi öppna för att göra förändringen när du kliver in och vill sätta din prägel på menyn! Restaurangen har öppet alla dagar, på vardagar och söndagar har vi öppet mellan 11 – 19 och på fredag – lördag har vi öppet till 21. Vardagar serverar vi även lunch mellan 11 – 14. Under sommarsäsongen är planen att utöka våra öppettider, i samband med att vi öppnar upp vår uteservering.
Om rollen:
Ditt huvudansvar blir att planera, utveckla och driva vårt restaurangkök – dvs. rollen passar dig som kanske länge velat öppna egen restaurang men här erbjuder vi en redan en etablerad verksamhet där du får chansen att utveckla verksamheten enligt din förmåga och vilja. Du ska ha kunskaper om livsmedelshantering, hygien, matlagning i storkök och ett önskemål är att du har en relevant utbildning alternativt en bakgrund från liknande roll. Viktigast är din personlighet, din vilja och energi samt samarbetsförmåga. Du är en ledare av naturen och en förebild för andra i branschen. Rollen kommer med stort eget ansvar men allt kommer vara i nära samarbete med Restaurangchef och VD.
Urval av arbetsuppgifter:
· Lära upp kökspersonal och vara en förebild i köket
· Ansvara för att det dagliga städet sköts, samt skapa rutiner för städ
· Assistera vid rekrytering och schemaläggning
· Vara proaktiv i planeringen, inför turisttoppar och lönehelger
· Utveckla vårt sortiment och meny i samråd med restaurangchef
· Planera och beställa varor samt följa upp på ekonomi
· Presentera vårt utbud på ett fräscht sätt och se till att miljön är inbjudande
· Ha kontakt med leverantörer ihop med restaurangchef
Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för mat- och dryck i kombination och en vilja att utveckla såväl dina dryckes- som matlagningskunskaper (detta sker genom besök på mässor, interna provningar och genom att provlaga nya recept med t.ex lokala råvaror bl.a.)
Erfarenhet och egenskaper
Du bör ha relevant erfarenhet från restaurang och livsmedelshantering. Erfarenhet av officepaketet och viss teknisk kompetens är meriterande men inte avgörande. Vi lägger stor vikt vid personlighet och inställning!
I övrigt ser vi att du är:
· Strukturerad och organiserad
· Självgående samt en lagspelare
· Initiativrik och problemlösande
Sök tjänsten:
Maila ditt CV till info@lolagotland.se och märk mailet “restaurangansvarig”. Vi tar emot ansökningar löpande men se gärna till att ansök så snart som möjligt då målet är att ha rekryteringen klar under april/maj.
Tillträde snarast enligt överenskommelse, tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med individuell lönesättning helt beroende på vem du är och nivån på din erfarenhet. Vi erbjuder löpande utbildningar i områden som vi tillsammans anser stärker din roll, det här är en roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Lola Restaurang Hemse
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 30 mars 2022
  • Ansök senast: 29 april 2022

Postadress

Storgatan 46
Hemse, 62350

Liknande jobb


Ansvarig Lunchkock

Ansvarig Lunchkock

25 november 2024

19 november 2024

Chefskock

16 november 2024