OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Huskvarna Stadshotell/restaurang KAKeL är ett familjeägt boutiquehotell med 35 hotellrum, två konferenslokaler och en restaurang som serverar frukost, lunch och middag alla dagar i veckan. Vårt främsta ledord är service och våra gäster ska kännas sig som hemma hos oss, oavsett om de är lunchgäster, hotellgäster eller bröllopsgäster. Vi arbetar över gränserna och hjälper varandra på alla avdelningar.
Vi söker nu Dig som har kunskaper inom F&B och brinner för att skapa gästupplevelser utöver det vanliga. Du är driven, lyhörd, tar egna initiativ och har en positiv inställning.
Du ska vara serviceminded, van att jobba i team med högt i tak, erfarenhet från restaurangjobb, viss kunskap inom dryck. Som person ska du vara självgående och ha förmågan att ligga steget före. Tjänsten innebär också att ha många bollar i luften. Då du som ansvarig både kommunicerar med kök och reception blir du som en spindel i nätet. Som restaurangchef på Huskvarna Stadshotells restaurang, KAKeL, är du ansvarig för driften och personalfrågor med schemaläggning & nyanställningar. Du ansvarar för tre områden, frukost, lunch & a la carte/konferens/event/middagar. Du jobbar i ett mindre team där du tillsammans med köksansvarig sätter menyer, gör inköp, personalplanerar & tar hand om bokningar relaterade till restaurangen (bröllop, konferenser, födelsedagsfester mm).
Vi söker dig som har erfarenhet av branschen och har ett genuint intresse av mat och dryck. Som person är du trygg, social, kommunikativ och en förebild för dina medarbetare.