OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Huskvarna Stadshotell är ett av Sveriges främsta boutiquehotell med personligt gästbemötande och unikt inredda rum.Sedan vår start 2007 har vi utvecklat en 4-stjärnig anläggning som vuxit mycket snabbt.Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en kvalificerad medarbetare som ansvarar för restaurangen och baren.Hos oss har gästen alltid rätt och för att passa in i gänget måste du älska att ge förstklassig service till allt och alla.Då vi är en liten anläggning kommer du att arbeta i driften precis som vår Kökschef.Du har förmodligen haft ansvar innan, eller arbetat som servitris/servitör i minst fem år och vill vidare.Du är glad, flexibel, gillar att ta ansvar, har väldigt bra ledarskapsförmåga, är självständig och driven.Du har bred kunskap inom mat & vin och är du utbildad sommelier är det mycket meriterande, men det är din personlighet som är det viktigaste. Dina ansvarsområden kommer vara kvaliten och gästbemötandet i restaurangen och baren samt beställningar, planering och ansvar vid större bokningar.Du kommer att vara med och utveckla vår anläggning framåt och ingå i vår ledningsgrupp tillsammans med vår Kökschef, VD och Ägare. Vi sätter alltid gästen i centrum och samarbetar mycket över gränserna.Du kommer vara med och ansvara för frukost, lunch, a la carte, bröllop, gruppbokningar, konferenser mm. Du ska inte dra dig för att ta en rumsbokning, checka in en gäst, kavla upp ärmarna vid disken eller städa ett hotellrum när det behövs.Det viktigaste är ett stort leende och ett glatt humör i alla situationer.Vi arbetar i Techotel, både i hotellet och restaurangen och erfarenhet ifrån det är meriterande.Tjänsten är en tillsvidareanställning med schemalagda arbetstider där även helger och kvällar ingår.Vänta inte med att ansöka.Vi söker någon omgående och börjar rekryteringsprocessen innan ansökningstiden gått ut.Inget CV?Slå gärna en signal för en snabb presentation via telefon istället för att skriva ett nytt.