RESTAURANGANSVARIG NORTHEAST RESTAURANT

RESTAURANGANSVARIG NORTHEAST RESTAURANT

Arbetsbeskrivning

Toppmoderna fullservicehotellet Elite Hotel Ideon är en del av Lunds landmärke Ideon Gateway. Byggnaden är en av Lunds högsta med sina 19 våningar varav hotelldelen utgörs av 14 våningar. Liksom byggnaden i sig har hotellet ett högt miljötänk. Hotellet erbjuder 178 bekväma och luftkonditionerade och modernt inredda hotellrum.

Hotellets food and beverage verksamhet innefattar restaurangerna Northeast och Paolo’s samt 9 konferenslokaler för mellan 10 och 220 personer.

Nu söker vi en erfaren och energigivande restaurangansvarig till Northeast och banketverksamheten..

Beskrivning av tjänsten

Fler och fler gäster besöker oss och vi arbetar brett med service från morgon till kväll, dessutom pågår vår verksamhet ofta på många olika platser inom hotellet. Det är nu äntligen dags att tillsätta en restaurangansvarig.

Vi söker dig som, tillsammans med vår food and beverage manager, ska ansvara för att vi alltid levererar en högklassig service till våra gäster i restaurangen och banketten. Tjänsten innebär 100% och utgörs till största del av drift men kan ingå en hel del planering. Tillsammans med vår F&B Manager är du ansvarig för våra lunch och kvällserveringar samt event och banketter.

Du har minst tre års erfarenhet av en liknande roll inom hotell och restaurang. Du vill arbeta i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Tjänsten innebär både dag- och kvällsarbete och på hotellet är vi oerhört noga med att alltid hjälpas åt - det innebär en prestigelös miljö där vi håller fokus på gästen, lösningar och samarbetet. Dina arbetsuppgifter är i första hand att, tillsammans med teamet, skapa upplevelser för gästen med mat och dryck, utöver detta tar du ansvar för alla de arbetsuppgifter och sysslor som tillhör daglig drift av restaurangen och banketten.

Som person är du ansvarstagande, engagerad, positiv och noggrann. Hos oss är tempot stundtals högt så vi ser gärna att för den skull du inte minskar på kvalitet eller ditt goda humör. Vi ser en proaktiv person som tycker om att bygga miljöer där människor ska trivas. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera och planera ditt arbete så att verksamhetens alla delar levererar. Du är lösningsorienterad och duktig på att engagera, har ett gott tålamod och ser dig själv som nyfiken och utvecklingsbar.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. Dryckesutbildning är ett måste.

Praktikaliteter:

- Arbetstider: Varierande dagtid, kvällstid och helger.
- Omfattning: Tillsvidareanställning. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.
- Start: Enligt överenskommelse.
- Lön: Enligt överenskommelse.
- För frågor om tjänsten kontakta: Christian Hatesaul. Food & beverage Manager. christian.hatesaul@elite.se
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser framemot att höra från dig!

Kontaktpersoner på detta företaget

Micael Åman

Madeleine Eriksson
019 -15 69 12
Robert Grahn

Bianca Britten-Austin
1234
Ulrika Kjellgren
031-727 10 82
Jonas Franzén
0721 64 86 50
Sara Johansson

Helmut Schwabe
070-311 72 72
Lisa Darrell

Per-Gustaf Junger

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Elite Hotels
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 januari 2023
  • Ansök senast: 20 februari 2023

Besöksadress

Hälsingegatan 32, Stockholm
None

Postadress

Hälsingegatan 32
Stockholm, 10031

Liknande jobb


Erfaren extra servispersonal ala carte LA CHOUPETTE, Danderyd

22 december 2024

Hovmästare

Hovmästare

20 december 2024

19 december 2024