OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bryggan söker restaurangansvarig sommaren 2021
Som restaurangansvarig är du ansvarig för båda restaurangerna; Bryggan och Norra Piren, dess medarbetare och värdskapet ut mot gästen. Med tjänsten besitter du det yttersta ansvaret för att matsalsupplevelsen för gästerna sker professionellt. Har du sommerlierutbildning är det ett extra plus. Du arbetar tillsammans med teamet i restaurangens alla förekommande arbetsuppgifter och fördelar arbetet till teamet som består av totalt ca 25 medarbetare, ca 7-8 per arbetspass. Ansvar för bemanning i vårt personalsystem Planday. Även inköp av dryck samt städmaterial ingår i tjänsten.
I din roll som restaurangansvarig ingår du i ledningsgruppen och arbetar nära ägare och kökschef. I ditt arbete kommer du att ha ett aktivt stöd från ansvariga inom ekonomi och marknad.
Vi ser att du har en god erfarenhet från restaurangbranschen med tidigare ledarerfarenhet. Intresse för mat och dryck och kunskap kring dessa är en förutsättning för att du ska trivas med arbetet. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Det viktigaste för oss är att vi hittar rätt medarbetare som känner igen sig i följande:
Du känner stort ansvar för din arbetsplats, är professionell och personlig i mötet med gäster och kollegor. Du är strukturerad och bra på att ta initiativ som leder till att vi kvalitetssäkrar vårt dagliga arbete. Du skapar engagemang och stolthet hos dina medarbetare. Som person har du lätt att få medarbetare med dig och genom din närvaro skapas en positiv och effektiv arbetsmiljö.
Sista ansökningsdagen är den 1 feb 2021.
Tjänsten pågår 1 april – 30 aug 2021 med möjlighet till förlängning.
Lön efter ök.
Heltid med tyngdpunkt på maj-aug.
Ansökan via mail till ansokan@restaurangbryggan.com.
Märk ansökan med ”Restaurangansvarig”.
Frågor som berör tjänsten: Tobias Gustafsson 0709-509506