OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurangansvarig
Femstjärnig campingresort söker driven och engagerad ledare till sin restaurangverksamhet
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik är Värmlands största campinganläggning med 130 000 gästnätter per år och en av Sveriges mest populära campinganläggningar för barnfamiljer. Anläggningen är vackert belägen vid sjön Västra Silen i västra Värmland, ca 3 km söder om Årjäng centrum. Anläggningen är helårsöppen och erbjuder 300 campingtomter och 70 stugor med fantastisk utsikt över skog och sjö. På området finns bl.a. ett stort poolområde med infinitypool, en relaxavdelning och bastu, Kids Club, kanotuthyrning, restaurang, poolbar och glassbar. Restaurangen, poolbaren och glassbaren håller öppet dagligen under sommaren. Restaurangen har även helgöppet under mellansäsong, och under resten av året/lågsäsong tar restaurangen emot gruppbokningar. Här finns stor potential för merförsäljning och förlängning av säsongen.
Nu söker vi en vikarierande Restaurangansvarig på ett år som kan börja omgående/så snart som möjligt.
Ditt uppdrag
I rollen som restaurangansvarig tar du ansvar för den övergripande driften av restaurangverksamheten (restaurang, poolbar, glassbar). Du är en nyckelfigur i verksamheten som dagligen coachar och entusiasmerar dina medarbetare för att erbjuda gästen en högkvalitativ upplevelse och jobbar aktivt med service, merförsäljning, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet.
Ditt uppdrag är att upprätthålla, stärka och leverera en högkvalitativ standard på gästens restaurangupplevelse som helhet, från bemötande och miljö till matupplevelse.
Din profil
Du är en organiserad, driven och pålitlig ledare som inte lämnar något åt slumpen. Du har förmågan att kunna se helheten samtidigt som du har öga för detaljer och "det lilla extra”. Du är positiv och lösningsorienterad, står stadigt på jorden och är snabb på att hitta lösningar på de oförutsedda situationer som dagligen uppstår i vår verksamhet. Du har goda organisatoriska egenskaper som du använder för att skapa en välplanerad och effektiv verksamhet.
Du har ett brinnande intresse för service och trivs med att jobba och coacha i högt tempo och rycker in där det behövs. Du jobbar effektivt och tänker alltid steget före för att minska på svinn och att öka lönsamheten. Du har en förmåga att dagligen motivera ditt team att leverera semesterupplevelser av högsta klass, i stort som smått. Du är social och trivs med att vara närvarande bland såväl gäster som medarbetare.
Din bakgrund
Du har en bakgrund inom restaurangbranschen och har erfarenhet av att driva restaurang med goda resultat. Du är utbildad kock eller har stor erfarenhet av kockyrket. Du har arbetat med utveckling och drift inom restaurangbranschen och har erfarenhet av att utveckla och entusiasmera ditt team till goda och hållbara kvalitets-och ekonomiska resultat. Du är utbildad i HACCP och alkohollagen och har därför mycket god kännedom om livsmedelshantering, egenkontroller och ansvarsfull alkoholservering.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomistyrning och att skapa lönsamma processer genom försäljning, budgetarbete och bemanningsoptimering.
· Tjänsten är ett tidsbestämt vikariat som tillsätts omgående och pågår enligt överenskommelse. Mycket god svenska och engelska är ett krav.
Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan snarast till reception@sommarvik.se, urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.