Restaurangansvarig/Kock

Restaurangansvarig/Kock

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren kock som vill ta nästa steg och kombinera köksdrift med ansvar för personal, menyplanering och budget? Vi söker dig som brinner för hållbar matlagning och lokala råvaror, och som vill skapa genuina smakupplevelser.
 
Om rollen
I denna roll deltar du aktivt i köksarbetet samtidigt som du har det övergripande ansvaret för restaurangens drift och utveckling.
Högsäsongen sträcker sig från påsk till jul, och vi ser gärna att du är tillgänglig för att prioritera arbetet under dessa perioder. Om du har andra åtaganden under lågsäsongen är det inget hinder så länge detta kan kombineras med rollen.

Vi söker dig som: 
Har erfarenhet av att driva eller arbeta i en restaurang med ansvar för kök, personal och ekonomi.
Är kreativ i att använda lokalproducerade råvaror och gärna har erfarenhet av att arbeta med egen köksträdgård.
Förstår vikten av att skapa en matupplevelse i linje med en övergripande varumärkesprofil.
Är flexibel och vill bidra långsiktigt i en dynamisk verksamhet.


Anställning
Planerad start i mars 2025, men vi väntar på rätt kandidat.
Vill du vara med och skapa något unikt? Skicka in din ansökan idag!

Kontaktpersoner på detta företaget

Malin Pedersen

Marcus Kling

Marcus Kling
0768-709060
Peter Hogla

Joanna Supryk

Victoria Primmer

Sanna Andersson

Linnéa Möricke

Frida Andersson

Sanna Andersson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: TopWork Sverige AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 januari 2025
  • Ansök senast: 31 januari 2025

Besöksadress

Kungsgatan 19 D, Växjö
None

Postadress

Kungsgatan 19 D
Växjö, 35231

Liknande jobb


Driven sushikock sökes

7 januari 2025

FRUKOSTKOCK/KALLSKÄNKA

FRUKOSTKOCK/KALLSKÄNKA

7 januari 2025

Driven Kock - QUALITY HOTEL GALAXEN

Driven Kock - QUALITY HOTEL GALAXEN

7 januari 2025