OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Vi söker nu en ny kollega till Resturang Jöns Jacob. Restaurangen är beläggen vid Karolinska Institutet. Här serverar vi ca 400 gäster per dag. Utöver restaurangen finns även två caféer samt att vi bedriver cateringverksamhet.
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
• Portionering, kassa och kallkök
• Förbereda, paketera och levera catering inom och utom Karolinskas område
Kvalifikationer/Krav:
• Du skall ha genomgått restaurangutbildning eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang
• Kassavana är meriterande
• B-körkort är ett krav
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Personliga egenskaper:
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• Flexibilitet och god samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• En "ja-vi-kan" attityd
Anställningsform och arbetstider:
Heltid, måndagar - fredagar. I huvudsak dagtid men kvällstid kan förekomma
Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning om 6 månader
Har du frågor kontakta Ana Dimitrijevic på tel: 08-5788 40 40 eller på ana.dimitrijevic@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha snarast då vi genomför intervjuer löpande, dock senast den 28 juli.
Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee
Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,