OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se
Restaurang Chamotte ligger i Solna och är en restaurang som är öppen för alla anställda på JM:s HK. Vi serverar ca 250 lunch varje dag samt har hand om catering, affärsluncher, kaffemaskiner och fruktservering i huset. Idag är vi ca 8 personer som arbetar i kök och restaurang. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: att göra råkost samt att diska under lunch. Både findisk och grovdisk. Vi är ett litet team som hjälper varandra och arbetar över gränserna. Du kommer även att få hjälpa till med bl.a. fylla på och rengöra kaffemaskiner, samt leverera frukt i huset.
Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du serviceinritad, flexibel och positivt inriktad.
Tjänsten är en anställning på 30 timmar i veckan med start omgående.
Restaurangen har öppet vardagar under dagtid.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Susanne Larsson på telefon 08-7828542.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson