OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Restaurang Mr Trolle är en restaurang för de sjögående förbanden i Karlskrona. Restaurangen är inte öppen för allmänheten. Vi serverar frukost, lunch, middag samt kvällsmål, därtill kommer catering samt utleverans av skolmat. Restaurangen har öppet alla dagar om året.
Vi söker nu en medarbetare vars huvudsakliga arbetsuppgifter är disk, både både fin och grovdisk, och arbete i matsalen. Att du kan arbeta självständigt och kan organisera ditt arbete är en förutsättning.
Du kommer även att arbeta med alla för restaurangbiträden förekommande arbetsuppgifter såsom beredning av råkost och salladsbuffè, smörgåsar samt viss tillagning av varmmat. Påfyllning av mat, leverans av catering och kassahantering.
Vi ser gärna att du har restaurangskola eller likvärdig utbildning. Vana från både kallskänksarbete samt matlagning är ett krav, samt innehav av körkort.
Vi kommer att ställa höga krav på din servicekänsla, flexibilitet samt på din förmåga att ta egna initiativ.
Att du behärska svenska språket i tal och skrift är viktigt då du kommer att ha mycket gästkontakt.
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Fia Mattisson, tel 0737-464300.
Kontakt med HRF, Margareta Granda-Berg, nås via växel 08-4707200.
Arbetstid: 40 tim/vecka helgarbete var fjärde helg.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar (6) sex månades provanställning.
Lön enligt avtal HRF
Välkommen med din ansökan senast 2014-03-31
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot