OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.
Vi skapar smakupplevelser
Restauang Solsta Inn och Café Gläntan finns centralt belägna på Karlstad Universitet. Vi serverar dagligen ca 500-600 lunchgäster. Gläntan kompletterar utbudet i matsalen med gott kaffe, smörgåsar, sallader, ett brett utbud av fikabröd och annan take away mat. Vi har även en omfattande representation och cateringverksamhet.
Vi söker nu restaurangbiträden som ska arbeta i café och lunchrestaurangen med inhouse catering.
Kvalifikationer
- Vi söker dig som är ordningsam, punktlig, serviceminded och har hög arbetsmoral samt har god social kompetens och ett glatt humör.
- Du ska också ha kassavana och vara flexibel.
- Erfarenhet av catering är meriterande.
- Förmåga att arbeta självständigt och i team under stressiga förhållanden är viktigt.
- Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.
- Eftersom vi även har representationsverksamhet vill vi att du har erfarenhet av servering.
- Grundläggande datakunskaper är ett krav.
Arbetstid: Deltid, i huvudsak dagtid mån-fre men kvällar och helger förekommer.
Anställningsform: Säsongsanställning med provanställning
Tillträde 25/8-2014.
Har du frågor angående tjänsten, hör av dig till restaurangchef Lena Sundström på tel 070-6796 336 eller lena.sundstrom@fazer.com.
Facklig förtroendeman för HRF är Margareta Granda-Berg som nås via företagets växel på tel 08-470 72 00.
Välkommen med din ansökan senast den 31 juli!
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot