Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Restaurang Lerkrogen drivs på uppdrag åt Sandvik i Västberga, Södra Stockholm, och i den dagliga driften serverar vi runt 120 lunch på plats per dag samt middagar i vår gästmatsal någon gång i månaden. Du arbetar i ett team av 4 personer.
På Lerkrogen har både medarbetare och verksamheten stora möjligheter att utvecklas och där har du som Restaurangbiträde en viktig roll. Här söker vi dig som har stor flexibilitet och som vill vara med att förvalta och utveckla enheten tillsammans med kunden. Vi är just nu i ett skede av förändring och söker dig som är redo att tillsammans med Sodexo forma framtidens restaurang.
Vi söker nu en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i restaurang, vanligt förekommande arbetsuppgifter, såsom:
• Kassa
• Servering/Portionering
• Disk/städning av lokalerna.
• Hantera beställningar
• Ansvara för daglig drift i restaurangen
• Administrativa uppgifter såsom uppföljning
• Kaffemaskinshantering
Kvalifikationer/Krav:
• Du skall ha genomgått gymnasieskola inom hotell & restaurang
• God vana från arbete i restaurang/kök eller annat servicearbete
• Minst tre års yrkeserfarenhet
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Kassavana
• PC vana och vana att arbeta i administrativa system
Personliga egenskaper:
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar
Anställningsform och arbetstider:
Deltid 75%, dagtid, måndag till fredag, kvällar kan förekomma.
Har du frågor kontakta: Jessica.Goldhahn 076-50 22 365
Din ansökan vill vi ha senast den 7 januari. Ansökningarna behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Tillträde 31 Januari eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan endast ansökas via vår hemsida.
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,