Restaurangbiträde till Restaurang Dagab i Bålsta

Restaurangbiträde till Restaurang Dagab i Bålsta

Arbetsbeskrivning

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Sodexokoncernen Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag.

Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner.

Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studente, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare.

Enda sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Om restaurangen

Restaurang Dagab drivs på uppdrag åt livsmedelskedjan Dagab och i den dagliga driften serverar vi runt 60 frukostgäster samt runt 120 lunch på plats per dag. Du arbetar i ett team av 5 personer. På restaurang Dagab har både medarbetare och verksamheten stora möjligheter att utvecklas och där har du som Restaurangbiträde en viktig roll. Här söker vi dig som har stor flexibilitet och som vill vara med att förvalta och utveckla enheten tillsammans med kunden. Vi är just nu i ett skede av förändring och söker dig som är redo att tillsammans med Sodexo forma framtidens restaurang. Restaurangen arbetar enligt ”EAT by Sodexo”, ett koncept där särskild vikt ligger på hälsa och miljö. Vällagad mat från stora delar av världen står på menyn där varje enskild rätt klimatmärks så att gästerna får möjlighet att göra medvetna och klimatsmarta val.

Är du vårt nya restaurangbiträde?

Vi söker dig som brinner för mat och service men som är trött på ständigt kvälls- och helgjobb.

Här kan vi garantera dig en sak - ingen dag blir den andra lik.Vi har ett starkt engagemang för mångfald och integration, vilket innebär att du får träffa människor från hela världen. Dessutom har vi kontor i över 80 länder, vilket betyder att du i framtiden även har möjlighet att arbeta utomlands - om du vill!

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i restaurang, vanligt förekommande arbetsuppgifter, såsom:


• Kassa
• Servering/Portionering
• Disk/städning av lokalerna.
• Hantera beställningar
• Ansvara för daglig drift i restaurangen
• Administrativa uppgifter såsom uppföljning
• Frukt och cateringleverans inom huset

För den här rollen ser vi gärna att du har:


• Hög social kompetens och är en lagspelare
• Passion för mat, service och har ett hållbarhetstänk
• Minst tre års yrkeserfarenhet eller utbildning inom hotell/restaurang
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Kassavana
• Driftig och målmedveten
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Du gillar att ta ansvar och delar våra värderingar.

Anställningsform och arbetstider:
Halvtid (50%) med stor chans till ökat antal timmar, dagtid måndag till fredag, kvällar och helger kan förekomma.
Har du frågor kontakta: Emma Kimby 0765023943

Din ansökan vill vi ha senast den 15 september. Ansökningarna behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan endast ansökas via vår hemsida. 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 augusti 2024
  • Ansök senast: 21 september 2024

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


20 december 2024

4 december 2024

4 december 2024

Restaurangbiträde -Lund

4 december 2024