OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Beskrivning av tjänsten:
Arbetet är förlagt både i centralköket samt i restaurang Vindruvan på Vrinnevisjukhuset i Norrköping.
I arbetet ingår förberedelser såsom salladsberedning, koka potatis, ris, pasta samt iordningställa restaurangen, servering samt efterarbete.
Ingår även att tillsammans med köksmästaren göra menyer för restaurangen.
Arbete måndag-fredag helgfria vardagar.
Krav:
Utbildning inom restaurang och storkök minst 1 år
Erfarenhet från arbete i restaurang minst 3 år
Kassavana
Datavana
Utbildning i livsmedelshygien
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som
- Har ett brinnande intresse för mat och service
- Är kreativ och engagerad
- Har förmåga att samarbeta
- Är flexibel och serviceinriktad
Tjänsten är ett vikariat på heltid from 160815 fram till 170612.
Ansökan:
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Gunilla Ekfeldt, 08-5788 3223.
Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev snarast då urval och intervjuer sker löpande. Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee.
Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,