OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services driver restaurangerna på Ringhals områden. Restaurang Videbergsborg ligger i ett utbildningshus där vi serverar dagens lunch samt sköter catering och beställningsverksamhet i den dagliga driften. Vi serverar allt från runt 150 lunch dagligen till uppemot 350 under utbildningsperioder. Vi tillagar all mat från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen för våra gäster.
Vi söker nu ett restaurangbiträde på halvtid.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter ingår, såsom service, kassa, disk, varuhantering samt salladsberedning.
Vi söker:
En positiv och gästorienterad person med service i fokus för våra gäster. Du är allmänt glad, med ett initiativrikt sätt som kan förebygga hinder som kan uppstå. Du är teaminriktad, noggrann och har säljtänk. Du värdesätter dina arbetsinsatser lika högt som du värdesätter dina medarbetare och gäster. För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av att dagligen leverera på en hög servicenivå. Vidare trivs du med att synas bland våra gäster och har goda kunskaper i svenska språket då du kommer att ha mycket gästkontakt.
Dokumenterad utbildning från restaurangskola eller liknande är ett krav, liksom erfarenhet från restaurang på minst 3 år. Vana från kallskänksarbete är meriterande.
Arbetstid 20 tim/vecka måndag-fredag.
Kvälls- och helgsbeställningar kan förekomma.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vid ev frågor angående tjänsten, mejla ann.dahlgren@fazer.com.
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl: margareta.granda-berg@fazer.com.
Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts snarast.