Restaurangbiträde till USÖ:s lunchrestaurang och konferenskaffeservice

Restaurangbiträde till USÖ:s lunchrestaurang och konferenskaffeservice

Arbetsbeskrivning

Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person som söker ett meningsfullt arbete? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig! 
Verksamhetsbeskrivning:
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv. 
Vi servar med måltider på USÖ, Karlskoga- och Lindesbergs lasarett. 
Kostavdelningen har cirka 70 medarbetare inom Regionen.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. 
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice


Restaurangbiträde till USÖ:s lunchrestaurang och konferenskaffeservice

Arbetsuppgifter

Vi söker ett serviceinriktat restaurangbiträde till vår kostavdelning på USÖ. Arbetsuppgifterna kan bland annat vara alla förekommande arbetsuppgifter i en lunchrestaurang, duka på och duka av konferensluncher, portionera mat till kunder, serva kunder i självtagningen, kassahantering, ansvara för inkomna konferensbeställningar i vårt kaffekök, arbeta i enlighet med egenkontrollprogrammet och HACCP. Kunna hoppa in i våra övriga lunchrestauranger vid behov samt för- och efterarbeten som disk- och rengöring. 
Aktivt delta i gruppens kvalitetsarbete när det gäller lunchrestaurangen och konferenskaffeservicen.
Du kommer att tillhöra ett arbetslag om fyra personer som är en del av helheten i produktionsköket där ni roterar på olika ansvarsområden veckovis. Nii präglas av ett bra samarbete inom köket för att leverera rätt kvalité i rätt omfattning. Fokus ligger på nöjda kunder med en hög servicegrad.

Övrig information

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i lunchrestaurang med kassavana samt arbete med egenkontroll och HACCP. Du måste vara ansvarstagande, ha servicekänsla och lätt för att samarbeta med andra. Du ska vara noggrann och stresstålig. Datavana är ett krav då vi arbetar med ett kostadatasystem i vår konferensservice. 
Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kunna läsa, ta del av och förstå instruktioner. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och övrig personal så är det viktigt att du kan kommunicera bra på svenska.
För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.



Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Mikael Hulterström, Gruppchef 019-602 65 61
Fackliga företrädare:
Stefan Clifford, Kommunal 019-602 15 75

Kontaktpersoner på detta företaget

Chef Larsson, Ing-Marie

Chef Delnavaz, Daniel
0581-85330
Avdelningschef Wennerlund, Jan
019-6026113
Verksamhetschef Jansson, Annsofi
019-6028808
Avdelningschef Larsson, Yvonne
019-6027181
Avdelningschef Garpenholt, Lottie
0581-85287
Verksamhetschef Tegelberg, Åke
019-6024050
Verksamhetschef Kullberg, Gill

Verksamhetschef Neander, Ulla
0583-85760
Avdelningschef Jangentorp, Lena

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Örebro län
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 augusti 2022
  • Ansök senast: 5 september 2022

Besöksadress

se hemsida
None

Postadress

Box 1613
Örebro, 70116

Liknande jobb


Köksbiträde

Köksbiträde

20 september 2024

20 september 2024

Måltidsvärd - vikariat

Måltidsvärd - vikariat

20 september 2024

Prepp kock till Broken

Prepp kock till Broken

19 september 2024