OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person som söker ett meningsfullt arbete? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig!
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv.
Vi servar med måltider på USÖ, Karlskoga- och Lindesbergs lasarett.
Kostavdelningen har cirka 70 medarbetare inom Regionen.
Restaurangbiträde till USÖ:s lunchrestaurang och konferenskaffeservice
Arbetsuppgifter
Vi söker ett serviceinriktat restaurangbiträde till vår kostavdelning på USÖ. Arbetsuppgifterna kan bland annat vara alla förekommande arbetsuppgifter i en lunchrestaurang, duka på och duka av konferensluncher, portionera mat till kunder, serva kunder i självtagningen, kassahantering, ansvara för inkomna konferensbeställningar i vårt kaffekök, arbeta i enlighet med egenkontrollprogrammet och HACCP. Kunna hoppa in i våra övriga lunchrestauranger vid behov samt för- och efterarbeten som disk- och rengöring.
Aktivt delta i gruppens kvalitetsarbete när det gäller lunchrestaurangen och konferenkaffeservicen.
Du kommer att tillhöra ett arbetslag om fyra personer som är en del av helheten i produktionsköket där ni roterar på olika ansvarsområden veckovis. Ni präglas av ett bra samarbete inom gruppen för att leverera rätt kvalité i rätt omfattning. Fokus ligger på nöjda kunder med en hög servicegrad.
Övrig information
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Kvalifikationer
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i lunchrestaurang med kassavana samt arbete med egenkontroll och HACCP. Du måste vara ansvarstagande, ha servicekänsla och lätt för att samarbeta med andra. Du ska vara noggrann och stresstålig. Datavana är ett krav då vi arbetar med ett kostadatasystem i vår konferensservice.
Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kunna läsa, ta del av och förstå instruktioner. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och övrig personal så är det viktigt att du kan kommunicera bra på svenska.
För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Ansökan
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Läs mer här
Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län
https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig
Mikael Hulterström, Gruppchef 019-602 65 61
Fackliga företrädare:
Stefan Clifford, Kommunal 019-602 15 75
Kontaktpersoner på detta företaget
Chef Larsson, Ing-Marie
Chef Delnavaz, Daniel
0581-85330
Avdelningschef Wennerlund, Jan
019-6026113
Verksamhetschef Jansson, Annsofi
019-6028808
Avdelningschef Larsson, Yvonne
019-6027181
Avdelningschef Garpenholt, Lottie
0581-85287
Verksamhetschef Tegelberg, Åke
019-6024050
Verksamhetschef Kullberg, Gill
Verksamhetschef Neander, Ulla
0583-85760
Avdelningschef Jangentorp, Lena