OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.
Vi skapar smakupplevelser
Är du positiv, tycker om barn och vill arbeta i en tempofylld och positiv verksamhet? Vi ställer höga krav på din servicekänsla, flexibilitet, medmänsklighet och din förmåga att ta egna initiativ.
Vallatorpskolan är en F-9 skola där vi dagligen serverar lunch och mellanmål till cirka 500 elever. Maten levereras från Tibble gymnasium.
Tjänsten innebär beredning av råkost, viss beredning av varm mat, serva våra gäster i restaurangen under måltiderna samt disk och städ.
Vi förväntar oss att:
• Du har vana från arbete i kök och/eller restaurang
• Du är van att arbeta självständigt och i högt tempo utan att tumma på kvaliteten
• Du är van att arbeta med kökets egenkontroll
• Du har kunskap och erfarenhet av specialkost
• Du behärskar svenska i tal och skrift
Tjänsten är en tillsvidareanställning och avser 7 timmar/dag, måndag-fredag.
Kollektivavtal finns.
Tillträde 2014-09-01.
Har du frågor kring tjänsten kontakta restauranggruppchef Åsa Ericsson på tel 070-218 20 41.
Senast 2014-08-20 vill vi ha din ansökan.
Urval och intervjuer sker löpande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot