OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en medarbetare till en mindre personalrestaurang i Uppsala.
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i restaurang förekommande arbetsuppgifter, såsom:
• Arbete med förberedande av sallader, råkost, smörgåsar m.m.
Kvalifikationer/Krav:
• Du skall ha genomgått grundskola eller motsvarande.
• Utbildning/Minst 2 års erfarenhet av arbete som i restaurang.
• Erfarenhet av HACCP.
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
• Meriterande är om du har kockutbildning
Personliga egenskaper:
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor.
• Lyhörd för kundens behov.
• Flexibilitet och god samarbetsförmåga.
• Självständig och handlingskraftig.
• Innovativ & nytänkande.
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo.
• Positiv attityd.
Anställningsform och arbetstider: Deltid. Arbetstid måndag-fredag 7-14.
Har du frågor kontakta Mats Johansson tel. 08-5788 3409 mats.g.johansson@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 7/12
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,