OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Vi har sedan 1 februari ansvaret för måltider, inre logistik och lokalvård i Östra länsdelen (Norrköping med omnejd)
Nu söker vi ett restaurangbiträde till vårt uppdrag på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. I arbetet ingår att ansvara för produktion av mat i vårt centralkök samt ansvar för vår restaurang som finns på Vrinnevisjukhuset.
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Arbetsuppgifter:
•
Beställa grönsaker till restaurangen
•
Tillreda plocksallads stationen
•
Tillreda 8 sallader till dagens lunch
•
Tillreda råkost enligt råkostmenyn till avdelningarna
•
Koka tillbehör till huvudrätten, såsom ris, pasta, potatis mm.
•
Ställa ut den varma maten när den kommer.
•
Kvalitetsansvar
•
Göra varma lådor.
•
Stå i kassan under lunch.
•
Diska
•
Torka bord
•
Allmän förekommande uppgifter i ett restaurangkök/restaurang
•
Vid behov även arbeta på övriga uppdrag och i kök
Kvalifikationer/krav:
•
HACCP utbildad
•
Kassavana
•
Kallskänksutbildad/restaurangutbildad
Personliga egenskaper:
•
Serviceinriktad
•
Glad och positiv, se möjligheter och inte problem.
•
Har god förmåga att samarbeta och vill arbeta för att laget ska lyckas
•
Är kreativ och engagerad
•
Har ett bra bemötande och sätter alltid gästen i fokus
Tjänsten är ett vikariat, på heltid, måndag-fredag
Har du frågor kontakta kökschef Staffan Lundberg tel 08-57883102
Din ansökan vill vi ha senast 2016-11-20
Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee
Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,