Restaurangbiträde/Kostadministratör till Fazer Food Services, Stockholm

Arbetsbeskrivning

När någon tar en stund och njuter av Fazers produkter eller tjänster så smakar den personen också på vår kärlek och vår omsorg för allt det vi gör. Vår mission, att skapa smakupplevelser, förverkligas varje dag tack vare alla våra 15 000 medarbetare som på olika sätt bidrar till att driva vår hållbara och innovativa verksamhet. Vi har expanderat från våra nordiska rötter och blivit ett internationellt företag, redo för fortsatt global tillväxt. Om du delar vår passion så kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.





Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser


Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som
restaurangbiträde/kostadministratör!

Var med när vi skapar framtidens mat
Som restaurangbiträde/kostadministratör hos oss har du daglig kontakt med våra gäster i restaurangen men också via telefonsamtal i ärenden om beställningar med de kunder som vi levererar mat till. Som restaurangbiträde hos oss ansvarar du för att våra gäster får en trevlig serviceupplevelse i vår restaurang genom att förbereda restaurangen inför öppning, servera våra gäster och sedan stänga och städa restaurangen efter lunch. I den kombinerade rollen som restaurangbiträde/kostadministratör ingår även arbetsuppgifter så som att skriva underlag och etiketter till vår dagliga produktion från vårt program Mashie och du ansvarar för att statistik blir ifylld dagligen och månadsvis samt fakturering och inventering vid månadsslut. Som restaurangbiträde/kostadministratör uppdaterar du vår hemsida med menyer samt ansvarar för avvikelsehantering. Tjänsten är en tillsvidareanställning och du rapporterar direkt till produktionsledare, Christoffer Wallén.   

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag. 

Vad bidrar du med till teamet?
För att lyckas i rollen har du utbildning inom restaurang och/eller administration och det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta inom restaurang eller storkök då detta underlättar din kontakt och förståelse för arbetet ute i köket. Tempot i vår verksamhet är hög och det gäller att du kan behålla lugnet även i stressade situationer. Du arbetar nära sektorgruppchef och produktionsledare vilket gör det viktigt att du tycker om att samarbeta med andra. Som person är du självgående och ansvarstagande med ett strukturerat arbetssätt som gör att våra kunder känner tillit till dig. För rätt person är detta en utvecklande roll i ett företag som arbetar med att skapa smakupplevelser till sina gäster. 

Om Restaurang Hallen
Restaurang Hallen ligger i Solna och är öppen för såväl interna som externa gäster. Vi tillagar ca 700 portioner årets alla dagar. Vår arbetsgrupp består av 10 personer där vi samarbetar över gränserna och tänker kvalitet med gästen i fokus. Vi lagar vår mat från grunden och med glädje!







Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu! 
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 2018-08-15. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta sektorgruppchef Sara Sundquist på mail: sara.sundquist@fazer.com.

Sammanfattning

Besöksadress

Lindhagensgatan 120
None

Postadress

Lindhagensgatan 120
Stockholm, 10425

Liknande jobb


Sushi Kock

29 november 2024

Restaurangbiträde

29 november 2024

28 november 2024

Pizzabagare , kock

28 november 2024