OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Café-/ Restaurang-/ Köksbiträden samt Servis
Brinner du för service och restaurang- och eventbranschen då är vi arbetsplatsen för dig! Vi finns i Stockholmsmässans lokaler i Älvsjö och serverar mat och dryck till alla evenemang, mässor, kongresser och banketter som genomförs i ett hus som kan leverera många olika upplevelser.
Vill DU arbeta som serviceproffs hos oss?
Vi kommer att ha ett rekryteringsevent den 26 januari kl. 14.00 i Älvsjö, vi kommer att bjuda in relevanta kandidater till detta event, så sök redan idag om det här känns som ett extra jobba för dig!
Vi söker flera olika roller under våren som kan arbta extra vid behov.
biträden (restaurang, café och kök)
kassörer
lunch- och bankettservis
hovmästare
Är du nyfiken på att veta mer om våra olika avdelningar kan du läsa vidare nedan.
Fastfood
Är den avdelningen som har överlägset flest bollar i luften under en mässa. Under en stor mässa kan vi ha runt hundra medarbetare inne på en dag!
Fastfood har sex stycken fasta enheter – i gallerigången hittar vi Street Eats, Café Galleria och nyöppnade Bowls & Buns. I C-hallen har vi ytterligare en Street Eats, C Café och Bar and Coffee. Ytterligare extracaféer runtom i huset är mer en regel än ett undantag och dessa byggs upp tillfälligt i samråd med Stockholmsmässan och projektet för respektive mässa. På Fastfoods enheter arbetar biträden och kassörer.
Entréavdelningarna
Här hittar vi Flavour Bar, den av våra enheter som är öppen oftast - för in- & utflytt samt under våra event. Smörgåsar, bakverk och kaffe står på menyn, vid behov serverar vi även dagens rätt. Flavour Kitchen är vår lunchrestaurang med självservering där vi serverar ramen, wok, grillat och husman.
I Flavour bar och Flavour Kitchen arbetar biträden och kassörer. I The Garden arbetar a la carteservis, runners och hovmästare med de gäster som föredrar att sitta ner i avkopplande miljö och unna sig lyxen att få beställa och bli serverade vid bordet.
Bankett & Event
Den här avdelningen har ett brett spektrum såsom pressfrukostar, pop up-krogar, bufféluncher, affärsluncher, leveranser till alla mötesrum i huset, heldagskonferenser, bankettmiddagar, mingel och kongresser för tusentals delegater – det finns inte mycket som den här avdelningen inte redan gjort! Här arbetar biträden, kassörer, runners, lunch- & bankettservis, bartenders och hovmästare.
Under avdelningen B & E hittar vi även Roomcatering som levererar mat och dryck till alla våra mötesrum samt Montercatering som levererar mat, dryck, kaffemaskiner, material och ibland serveringspersonal till utställarnas montrar. För att arbeta på Montercatering och Roomcatering så krävs hyfsat snabba fötter och bra lokalsinne då hela huset är din arbetsplats!
Reception/internservice
Mässrestaurangers hjärta - här hittar du gänget som tar emot dig när du kommer till jobbet. Av dem får du dina arbetskläder, din skåpnyckel och ett hjärtligt välkomnande! Intern service är också behjälplig med att bygga upp extraenheter, packa och leverera möbler och material som ska användas på event ute i hallarna.
Precis som det låter så arbetar de med service internt – service inifrån och ut börjar i receptionen och sprider sig till er som tar det vidare till våra gäster ute på enheterna!
Våra kök
På Mässrestauranger har vi tre produktionskök – The Parkside, AE-köket och Entré köket. Under större events i huset finns ofta möjligheten att hjälpa till i kallskänken på morgonen med lättare göromål som till exempel att göra smörgåsar – vips så har man ökat på timsaldot! I våra kök gör vi allt ifrån snittar, kanapéer, hot pots, ofantliga mängder räksmörgåsar, andra matiga mackor och färgsprakande sallader.
Ibland flyttar vi ut våra kockar till en spännande pop up-krog, till exempel under Möbelmässan. Vi serverar flotta bankettmiddagar, konferensluncher, vi lagar husmanskost, wok och ramen. Vi bakar dessutom våra egna bakverk - vi har till och med en egen bakbok – det ni! I våra kök jobbar kockar, kallskänkor och köksbiträden.
Mässrestauranger är KRAV-märkta på nivå 1 och 2019 är vi uppe i 21 produkter. KRAV är Sveriges mest kända miljömärkning för mat med extra höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan.
Ansökan
Sök jobbet klicka på "sök detta jobb" svara på frågorna och bifoga ditt CV och personliga brev.
Har du frågor om tjänsterna kan du kontakta vår bemanningsansvariga Madeleine på mejladress madeleine.axner@massrestauranger.se
Välkommen till oss!
Kontaktpersoner på detta företaget
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04