OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Lunds kommun samlas under våren 2014 fem förvaltningar i det nya kommunhuset Kristallen, en unik profilbyggnad vid Lund C. På översta våningen, med en fantastisk utsikt över takåsar och landskap, finns Kristallens personalrestaurang. Till restaurangen kommer husets medarbetare för en stunds avkoppling, samvaro och måltider, såväl de som restaurangen erbjuder som medtagen mat.
Hela Kristallen präglas av en modern, effektiv och framtidsorienterad organisation. Hållbarhet, kreativitet och service är kärnvärde får både byggnaden, verksamheten och restaurangens utbud. Restaurangen är tillika hela husets personalrum och tillgänglig för husets medarbetare under hela arbetsdagen.
ARBETSUPPGIFTER
Personalrestaurangen kommer att serva hela Kristallen med mötesfika, kaffe och frukt, tillaga och servera ca 150 luncher samt kringservice till ca 150 matgäster med medhavd mat. Personalrestaurangen drivs av serviceförvaltningen/måltidsservice som också tillagar och levererar mat och måltider till skolor, förskolor och äldreboende i kommunen. Kristallens restaurang ingår i måltidsservices område Polhem-Gunnesbo-Kristallen. Måltidsservice söker nu Dig som vill vara med och skapa och utveckla Kristallens personalrestaurang!
Riktigt god mat, service och ett attraktivt måltidsutbud med hälsa, variation, miljö och hållbarhet som självklara grundingredienser är restaurangens framgångsrecept! Du arbetar kreativt tillsammans med hela arbetsgruppen i restaurangen med stort engagemang, hög servicekänsla och bidrar till att skapa stor matglädje för restaurangens matgäster.
Som restaurangbiträde kommer du att delta aktivt i alla sysslor i köket och i serveringen såsom förberedelser, matlagning, salladsberedning, förrådshantering, servering, kassahantering, diskning och städning. Så mycket som möjligt lagas från grunden med bra råvaror och med fokus på hälsa, klimat och hållbarhet. Tillsammans med dina arbetskamrater deltar du aktivt i utveckling, restaurangens utbud och planering av verksamheten för riktigt nöjda matgäster.
KVALIFIKATIONER
Minst tre-årig hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande.
Egenkontrolls-utbildning, god kassavana, god datavana och datakunskaper i Officepaketet. Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt talar engelska.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom känsla för riktigt god hållbar mat, service, kvalité, ordning&reda, flexibilitet, stresstålighet samt kommunikations- och samarbetsförmåga.
Minst tre års arbetslivserfarenhet som restaurangbiträde.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ewa Lannér, Assessio
0706-43 40 17
Nås via kommunens växel
046-35 50 00
Enhetschef fastighetsservice Carl Ernerot
046-35 51 23
affärsområdeschef Gertrud Sonesson-Wessman, 046-35 51 50
046 35 51 50
områdeschef Erica Hansson
046 359 93 38
Vision Anna Nilsson
046-35 51 30
Kommunal Gun Rosengren
046-35 79 51
Ekonomichef Roland Lindqvist
046-35 50 73
Ekonomichef Elisabeth Steen Ekstedt
046-35 57 04
Servicedirektör Pål Svensson
046-35 51 11