OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
På Stora Sköndal produceraras närmare 1200 måltider dagligen. Vår huvudsakliga verksamhet ligger i att producera mat åt Stora Sköndals äldreboende och deras förskolor. Förutom storköket finss det en även en restaurang i anslutning till köket där vi dagligen serverar mat.
Nu söker vi restaurangbiträden som tillsammans med övriga anställda vill hjälpa till att utveckla verksamheten på Stora Sköndal. Du har ett stort intresse service och gäster. För att passa hos oss drivs du av att varje dag skapa smakupplevelser och inspirerar genom din känsla för samarbete och kundfokus.
Våra förväntningar på dig:
Vi vill att du har yrkesvana från storköksproduktion eller likvärdigt. Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även datavana.
Arbetsuppgifter:
Ditt arbete kommer att vara mycket varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök. Huvudsakligen kommer de att bestå av:
• varuhantering
• salladsberedning
• portions förpackning av matlådor
• portionering av mat i bleck
• arbete med produktionslistor och recept
• städning och diskning mm.
• egenkontroll
Fazers ambition är att leverera lunch i världsklass, varje dag. För att stärka detta har Fazer ett kocklag som tävlar i internationella matlagningstävlingar. 2014 blev laget världsmästare efter vinst i Culinary World Cup i Luxemburg och i år ska de tävla i Culinary Olympics. Laget består av kockar som till vardags arbetar i Fazer Food Services restauranger runt om i Sverige. Fazer satsar helhjärtat på lunchen som en helhetsupplevelse och tävlandet hjälper oss att ständigt utveckla erbjudandet med fokus på smak, mathantverk, bra råvaror, miljö och skickliga medarbetare.
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Anders Eriksson, 072-546 55 54
Arbetstid: 37 tim/ vecka, schemalagd arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.
Placeringsort: Sköndal
Fazer Food Services har kollektivavtal med Kommunal.
Vi tillämpar löpande urval så ansök så snart som möjligt.