OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Rolig och glad kollega sökes. Jureskogs är på en viktig och rolig resa genom Sverige för att förändra synen på snabbmat, vi vill servera snabbmat utan skräp, med fantastiska råvaror och väldesignade restauranger. Men vi är bara i början. Även om många av oss är väldigt erfarna så är vi som grupp fortfarande lite nybörjare. Vi har mycket att lära och en lång väg att gå så alla vi (kanske du) som är med från början måste gilla det. Du måste uppskatta förändring, flexibilitet, och lösningsbenägenhet för att trivas hos oss.
Vi söker dig som älskar hamburgare lika mycket som vi gör! (Äh, ok då - kanske inte LIKA mycket som vi, men du måste älska människor! En snabbmatsupplevelse som vi ser det, ligger lika mycket i alla oss som jobbar här som i själva hamburgaren). Vi vill ha vänliga och glada typer, som kan servera en glad upplevelse till både oss i teamet och till våra gäster, även när klockan är sen eller när tempot suger orken ur dig likt de sista skvättarna av läsken som slurpas upp i sugröret. (Ren poesi ju!). Kanske låter övermäktigt, men vi hjälps åt, vi hjälper varandra att vara bra. Alltid.
PS. Det är bra om du inte lyssnar FÖR mycket på chefen, vi behöver drivna kollegor med egna initiativ.
Hos oss är det aldrig tråkigt: Dina arbetsuppgifter varierar!
- Servera gäster
- Jobba i köket, kassan och baren
- Hålla rent i restaurangen
- Vara ansiktet utåt för Jureskogs!
Vi älskar fastfood och speciellt burgare. Vi tror lite naivt att nästan alla gör det. Det är ju enkelt, gott och roligt! Men i vägen för denna självklarhet står en utbredd tro att snabbmat är lika med skräpmat. Och i många fall är det så. Det ska vi ändra på! För varför ska enkelt vara lika med dåligt? Dåligt för dig, för miljön och för djuren? Det är ju helt bakvänt! Det vi tycker bäst om ska också vara bäst och det ska finnas godhet i gott. Det präglar allt vi gör på Jureskogs. I allt från val av leverantörer, personalpolicy, produktutveckling och allmänt hyfs.
Kultur är viktigt för oss, vi tror oss veta att vi aldrig kan bli ett schysst ställe att hänga på för våra gäster, om vi inte är ett lika schysst ställe att jobba på. Allt börjar med människorna som jobbar här och hur vi jobbar ihop. Vem orkar jobba eller äta på ett ställe med dålig stämning? Vi kallar vår kultur för High Five.