OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Vi har sedan 1 februari ansvaret för måltider, inre logistik, reception och lokalvård i Östra länsdelen (Norrköping med omnejd)
Nu söker vi ett restaurangbiträde med arbetsuppgifter inom framförallt varuhantering och catering till vårt uppdrag på Vrinnevisjukhuset i Norrköping
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Har du rätt inställning?
För att vi ska kunna ge vår kund service i världsklass och skapa förutsättningar för ett långsiktigt samarbete söker vi dig som i ditt dagliga arbete delar våra grundläggande värderingar; Laganda, Serviceanda och Utveckling.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
• Beställa varor efter beställning
• Packa varor efter beställning efter rekvisition
• Ta emot ankommande varor och placera på rätt plats i kylar och förråd
• Vid behov arbete i vår restaurang
• Kundkontakter
• Arbete i vårt kostdataprogram AIVO samt övrigt administrativt arbete
• Inventering
• Arbete i cateringen med beställningar, tillaga, levererera, fakturera mm
• Övriga förekommande arbetsuppgifter
Kvalifikationer/krav:
• Minst 1 års vana av arbete i storkök eller restaurang
•
Utbildning i egenkontroll önskvärt
•
Restaurang- och storköksutbildning eller kallskänksutbildning är meriterande
•
God kunskap i svenska språket både att läsa och skriva
•
Goda datakunskaper, kunskap om AIVO är meriterande
Vi söker dig som:
•
Har förmåga att ge bra service och sätter patienter och gäster i fokus
•
Är glad och positiv
•
God fysik då arbetet innebär många tunga lyft
•
Har god förmåga att samarbeta och vill arbeta för att laget ska lyckas
•
Är kreativ och engagerad
•
Är strukturerad, noggrann och ansvarsfull
Anställningsform och arbetstider
Tillsvidareanställning 68% dagtid, måndag-fredag
Har du frågor kontakta kökschef Staffan Lundberg tel 08-57883102
Din ansökan vill vi ha senast 2016-11-25
Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee
Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,