OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ISS Catering, ett affärsområde inom ISS Facility Services AB, skräddarsyr servicelösningar inom måltidsindustrin till privata företag och offentlig förvaltning. Verksamheten är idag i ett kraftigt expansivt skede och vi söker nu en restaurangchef i Göteborg. Vi söker dig som kan leda och utveckla verksamheten, du är serviceinriktad, driftig och kunnig. Du har en gedigen erfarenhet av branschen och är van att arbeta mot uppsatta mål, såväl ekonomiska som kvalitativa. Du är en ordningsam, mogen och självständig person. ARBETSUPPGIFTER I ditt ansvar ingår den dagliga produktionen, menyplanering och att råvarukostnaderna hålls inom budget. Du leder och fördelar arbetet i köket och ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll. I ditt ansvar ingår personalansvar, resultatansvar samt kund och kvalitetsansvar för verksamheten. Du ansvarar för att verksamheten leds och styrs i nära samarbete med kunden och personal, och i överensstämmelse med lagar, avtal och ISS policy, så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls. Du är ansvarig för att upprätta budget och genomföra uppföljningar av ekonomiskt utfall. I arbetet ingår också att aktivt arbeta för att öka merförsäljning. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du har lägst gymnasieutbildning och eventuell relevant påbyggnadsutbildning. Du har jobbat minst 5 år som kock/kökschef och har tidigare erfarenhet av ledarskap i liknande sammanhang. Som person är du välorganiserad, tycker om ett högt arbetstempo och är oerhört noggrann med detaljer. Din ambitiösa fokusering på målet använder du troligen som ett verktyg att övervinna hindren på vägen dit. Du har goda IT-kunskaper samt besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som ansvarig för restauranger har du förmåga att skapa förtroende, en stark personlig utstrålning och en entusiasm som ger näring åt dina medarbetare.