OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Copperhill Mountain Lodge i Åre är ett alpint designhotell som öppnade 2008. Här finns 112 hotellrum och sviter, konferenskapacitet för 600 personer, SPA, restauranger och barer - allt med hänförande utsikt och ski-in/ski-out till Åres liftsystem. Hotellet drivs av Choice Hotels. Copperhill Mountain Lodge söker Restaurangchef med ansvar för att ge våra gäster och kunder bästa tänkbara service i F&B-funktionerna på hotellet och VillaCU32. En kreativ affärsutvecklare med lönsamhet i bakhuvudet som säkerställer en effektiv drift av F&B-verksamheten. Du rapporterar till hotellets VD och ansvarar för våra medarbetare inom F&B. Du har förmågan att coacha dina medarbetare till att må bra och vilja mer. Flexibilitet, synligt och aktivt ledarskap är naturligt för dig. Du ansvarar för schemaläggning/bemanning i restauranger och barer, inköp av råvaror, inventering och dryckesekonomi. Du har minst 6 års vana från restaurangbranschen, varav minst 3 år som arbetsledare. Du trivs i en arbetsmiljö som har ett högt arbetstempo. Vi ser gärna att du har restaurangutbildning eller motsvarande. Du är en glad person med humor och är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Driften ska under din ledning kännetecknas av hög kvalitet, lönsamhet, kostnadsmedvetenhet och ständigt fokus på fantastiska gästupplevelser. Vi erbjuder: * Ett spännande och varierande arbete med trevliga kollegor. * Goda utvecklingsmöjligheter på 5-stjärnigt hotell. * Obligatorisk värdskapsutbildning. * Rabatterade priser på liftkort, Skistarshop, träningskort. * Möjlighet till personalbostad. Sänd din ansökan via länken här nedan!