OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
RESTAURANGCHEF TILL EN AV VÅRA VERKSAMHETER I HUDIKSVALLS KOMMUN Som Restaurangchef kommer du, i nära samarbete med vår kund, ansvara för utveckling, planering, produktion och service. På verksamheten har vi idag lunchservering, service av kaffe/vendingmaskiner, konferensservice, festarrangemang samt A la carte beställningar. Du har totalt personal-, kund-, kvalitets- och resultats-ansvar för din verksamhet. Du har minst 5 års branscherfarenhet och du jobbar troligtvis som Restaurangchef eller Köksmästare idag. Som person har du ett genuint intresse för mat och är passionerad om service. Vidare är du välorganiserad, tycker om ett högt arbetstempo och är noggrann med detaljer. Du är utbildad kock med påbyggnad inom branschrelaterade utbildningar och goda kunskaper inom data. Som Chef har du förmåga att skapa förtroende, en stark personlig utstrålning och en entusiasm som ger näring åt dina medarbetare.