OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Vill du vara med och bygga upp en helt ny restaurang och restaurangkoncept på Kungsholmen i Stockholm.
Konceptet bygger på att vi ska servera en unik lunch på dagtid och på kvällar göra om restaurangen till matstudio där kunderna kan laga mat med våra kockar. Köket är ett stort öppet kök som alla kan se i restaurangen.
Tomas Diederichsen (Årets Kock 2011) Kommer att ansvara för det kreativa arbetet i restaurangen. Basen i restaurangen kommer att bygga på nordisk gastronomi.
Vi söker nu en restaurangchef med lång erfarenhet inom kvalitetsrestauranger. Du är van att leda och utveckla leverans och arbetsteam. Har vana av att jobba med problemlösning och har ett helikopterperspektiv. Har ett stort kontaktnät i branschen. Tjänsten är delvis inriktad på sälj så säljerfarenhet är en förutsättning.
För tjänsten gäller att du är:
- Genuint matintresserad av mat och dryck.
- Känsla för att utveckla långsiktiga relationer
- Har uttalad känsla för service
- Stimuleras av förbättringsarbete.
- Är van att arbeta med egenkontrollprogram
Tjänsten avser heltid och är placerade på Kungsholmen i Stockholm.
Lön enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 25 juli 2013
Tillträde september enligt överenskommelse.
Vid frågor om tjänsterna är du välkommen att maila patrik.sundling@fazer.com
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Klubbordförande Margareta Granda-Berg når du på 08-470 42 81 eller margareta.granda-berg@fazer.com.
Intervjuer sker löpande
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot