Restaurangchef

Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Du brinner för att ge fantastisk service och att arbeta med god och bra mat. Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd.
Du är servitör med utbildning och/eller bred och dokumenterad erfarenhet från à la carte servering med ett gediget intresse av att alltid ge gästen och kunden god service. Du sätter stort värde i att ha kunskap om det du erbjuder och har därför ett särskilt intresse för mat, dryck och råvaror och av att utvecklas med ditt yrke.
Du har förmåga att leda andra och att planera framåt för att arbetet ska fungera. Du tycker om att samarbeta men kan också självständigt ta ansvar.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hornavan Hotell AB ARJEPLOG
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 juli 2020
  • Ansök senast: 1 oktober 2020

Postadress

VÄSTRA SKEPPSHOLMEN 3
ARJEPLOG, 93090

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024