OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurangchef till Cirkus
Kom och bli en del av nya Cirkus - ett tillhåll för roligheter, samkväm och oliktänkande! Cirkus totalrenoverade hela restaurangen och festvåningen sommaren 2019 och under hösten kom det att bli en helt ny inriktning när det gäller matutbud, kulturutbud, inredning och tonalitet. Cirkus restaurang är en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Var med i vårt gäng och skapa lekfulla överraskningar till våra gäster och få dem att lämna oss mätta, nöjda och med ett öppnare sinne.
Det kanske inte behövs någon närmare förklaring varför vi hållit dörrarna stängda sedan våren 2020. Men äntligen vågar vi, våra arrangörer och artister planera för storslagna föreställningar. Hösten 2021 är våra scener fullspäckade med stora artister såsom GES, Arvingarna, Danny Saucedo, Timbuktu och många fler. Vi längtar efter att se våra gäster i huset igen. Till detta söker vi därför en erfaren Restaurangchef med ett genuint intresse för människor och service.
Beskrivning av rollen
I rollen leder och fördelar du arbetet i restaurangen. Utifrån event och galor planerar och hanterar du stora grupper upp mot ca 500 matgäster samt vår á la carte restaurang. Du har ett nära samarbete med flera roller i organisationen och framför allt med kökschefen. Du har personal- och ekonomiskt ansvar för din avdelning, till detta har du support från både Controller och HR-partner. På Djurgården har du även mycket nära till andra kollegor i koncernen med liknande roll som din. Ibland är det skönt att kunna ta en kaffe för att bolla både utmaningar och idéer med andra. En av våra kulturfilosofier är att man tar lärdom från varandra och jobbar tillsammans.
Din profil
Vi tror att du har minst 10 års erfarenhet av restaurangbranschen i ledande befattning. Du har tidigare planerat och utför stora event samt à la carte. Du har inga problem att arbeta oregelbundna tider och du trivs allra bäst med att arbeta på golvet med ditt team där allting händer. Du har stor kunskap om mat och dryck. Meriterande om du dessutom har en sommelierutbildning. Det är även meriterande om du har kunskap om HRF:s kollektivavtal men inget krav, vi kan hjälpa dig att bli uppsjungen på detta på plats.
Om tjänsten
Inledningsvis är du anställd för enstaka dagar där din tid förläggs efter överenskommelse för att du ska få möjlighet att planera öppningen av restaurangen och kan rekrytera ditt team. Så fort vi kan fastställa ett öppningsdatum kontrakteras du på 100%. Just nu planeras öppning i augusti med reservation för om vad myndigheterna kan ge besked om. Denna tjänst ingår i tjänstemännens kollektivavtal mellan Visita och Unionen. Du rapporterar direkt till VD:n på Cirkus.